![]() |
Teşekkür ederim Sevim hanım, çok naziksiniz.
Yaptığım yanlışlıkları Arap saçına dönen bahçeler başlığından okuyabilirsiniz :) |
Sevgili sevim, adaşım; yüreğiniz ellerinize aksın elleriniz harmanlasın toprağı yeniden yaratırcasına çiçeği, bereketi, güzelliği. İyi bayramlar:)
|
Sayın Sevim 4 her zaman ki gibi çicekleriniz çok güzel.Sevgili kediciyide unutmamak lazım.
|
Sayın sevim4; Çiçekleriniz harika.Hele de gülleriniz çok güzel.Bir kaç tane hastası olduğum çiçek türü vardır bunlardan biri de güldür.Memleketteki evimin bahçesine sayısız türde gül ektim.Ektiğim sene bir kaç tane açtığını gördüm.Bir sonraki yaz ise yerinde yeller esiyordu:) Güller kaybolmaktan bıkana dek ben ekmeye devam edicem.Emeğinize yüreğinize sağlık bahçeniz çok güzel....
|
Kirikkale41, bahçeme hoş geldiniz gülleri bende çok seviyorum çok çeşidim yok ama olanlada mutlu oluyorum.
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. |
Ne zamandır bahçeleri ziyaret etmiyordum.Hatta şimdide ziyaret etmesemiydim acaba.Tekrar bahçe sevdası düştü içime ama nerdeee.
Baştan sona bütün çiçekleri çeri domatesleri çok beğendim.Ah benimde olsa diye hayal kurdum.Daha nice seneler kendi bahçenizle, sağlıkla, huzurla kalmanızı dilerim. Bu arada kaktüslerinizde var gördüğüm üzere.Onları da ayrıca fotoğraflarsınız belki istek üzerine:) |
Sevgili umutyolcusu,negüzel süpriz yapıp ta geldiniz bahçeme.
Beni çok mutlu ettiniz. Allahım hepimize kendi bahçemizi nasip etsin katüslerim var ama tek tük. Dostlar sağolsunlar inşalla resimleyecek kadar olursa eklerim. Sevgiler. |
Sevim Hanım;
Bahçenizi büyük bir keyifle gedim. Gerçekten insana huzur veriyor. Emeğinizi kutluyorum. |
Kardeş bahçemize selamlar yolluyorum ellerinize sağlik Sevim kardeş.
|
Sevim hanımcığım, güllerin çok güzel,bahçende dolaştım biraz ama tatlı kediciğe üzüldüm .İnşallah başına bir şey gelmeden döner, sevgiler.
|
Cins olmayan kedilerin ve diğer hayvanarın doğalarında özgürlük var arkadaşım .Ne kadar iyi bakılsalarda onlar sokağı daha çok seviyorlar.Halbuki ne güzel ev bulmuş kendine karnı tok sırtı pek kovulsa gitmemesi lazım .Üzülme başının çaresine bakar o ,sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın .Yeni resimler bekliyoruz.
|
Sevgili fatoş hanım,çok teşekkür ederim benim çok çiçeyim yok güllerle idare ediyorum.
Kediciğe bende çok üzüldüm ama :( onun yerine iki tane geldi abimlerin ketisi iki minik yavruladı. bende onları alıp büyüteceyim çok şirinler.:D |
gerçekten çiçekleriniz çok güzeller sevim4
|
5 Eklenti(ler)
Kedinin annecilik iç güdüsü yabancı kımseyi yaklatırmıyor yavrularının yanına.:mad:
Eklenti 170521[ Bunlarda iki yaramaz kardeş.:D Eklenti 170522 Eklenti 170523 Eklenti 170524 Eklenti 170525 |
5 Eklenti(ler)
Bahçeden göründüler.
Eklenti 170526 Eklenti 170527 Eklenti 170528 Zıpcıktı beyaz açtı. Eklenti 170529 Armut olgunlaşmadı henüz. Eklenti 170530 |
4 Eklenti(ler)
Bunlarda meyvelerimiz.
Eklenti 170533 Bunlarda kendiliğinden yetişen fideler. Eklenti 170534 Eklenti 170535 Selluka. Eklenti 170536 |
Selluka çok canlı inşallah çiçeği de vardır.
|
Sevim Hanım;
Size demiştim, ''yazılarınızı bol fotoğrafla desteklerseniz, bahçe daha bi hareketleniyor.'' Diye. Bakıyorum öyle de olmuş. Sizinde maşaallah gülleriniz çok güzel ve sağlıklı. Beyaz zıpçıktıda çok görülmeyen bir renk olsa gerek. Gerçi ben ağaç ve çalı grubu bitkiler dışındaki bitkilerden pek anlamam ya! Mevsimlik meyveleriniz de var. İncir, armut.. Hakikaten selluka açmadı mı? bende merak ettim. Sevgi ve selamlarımızı iletiyor, sağlık ve mutluluk diliyorum.:) |
Sevim hanım'cığım güller ve incirler nefis görünüyor. İler de bahçeli bir evim olursa bahçesine ilk önce incir ağacı dikeceğim:)
|
4 Eklenti(ler)
Yaprak güzeli.
Eklenti 173000 Güller beni mutlu etmeye devam edyorla.:D Eklenti 173001 Eklenti 173002 Petunya Eklenti 173003 |
4 Eklenti(ler)
Petunya
Eklenti 173004 sabah sefası Eklenti 173005 Bu mineyi çok seviyorum her açdğında eklemek istiyorum.;) Eklenti 173006 Eklenti 173007 |
3 Eklenti(ler)
|
Sevim Hanım;
O Mineniz de sevilmeyecek gibi değil yani.;) Rengi çok tatlı. Güllerinizde, komşu çatlatan mübarek. Hani şu ''Sihirbaz Gül'' denilen.;) Beyaz petunya da çok güzelmiş. Sağlık ve mutlulukla keyfini sürersiniz, inşaallah! |
3 Eklenti(ler)
Aslan ağzı
Eklenti 173025 Daturanın katmerli olmasını çok isterdim.;) Eklenti 173026 Gül Eklenti 173027 |
4 Eklenti(ler)
Bu mevsimde cidem çiçek açtı.:D
Eklenti 173667 Yalancı bakla hala çiçek açıyor. Eklenti 173668 Sabah sefasından son görüntü. Eklenti 173669 Eklenti 173670 |
bütün cicekleriniz güzel emeginize saglık karşılıgını almışsınız
|
rica ederim güüleriniz muhteşem ebrulu
|
Benimde öyle bir minem olsaydı her açtığında eklemek isterdim her halde.Meyveler de çok hoş,afiyet olsun.Hele ebruli gülünüz hem de bol çiçekli harika.Ellerinize sağlık.
|
Sevgili Sevim hanımcığım güller harika, yer minesi, sefalar, hele çiğdemcik:) Ellerinize sağlık:) Selluka açmadı mı?
|
Gülünüz bir harika Sevim hanim. Bu yil birkac kez gördüm seralarda nedense hep son anda almadan ciktim ama önümüzdeki yil insallah bir tane edinecegim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025