![]() |
Sevgili acemifüsun, çok teşekkür ederim malesef açmadı sellüka.
Sevgiler. |
Sevgili ciceksever, bence alın derim gelecek yıla bırakmayın.
Çünkü hep mutlu ediyorlar insanı güller. |
Alıntı:
|
Sevim4 Hanımefendi bahçenizi dolaşıyorum çiçekleriniz renkgarenk çok hoş ellerinize sağlı k güle güle büyütün
|
Sevim hanım'cığım gülleriniz de diğer çiçekleriniz de harika görünüyorlar:)
|
Sevgili arkadaşım,çok teşekkür ederim artık son bahardayız yavaş yavaş kışa giriyoruz.
Tüm bitkiler biraz olsun nefes aldılar havalar serinneyince. Sevgiler. |
Sevgili Sevim4;
Kelebek Çalısı ister misiniz? Hhatice için çeliklediğimde bir tanede size armağan ederim düşüncesiyle çeliklemiştim. Tutmuşlar. Aslında sizde olup olmadığını bilmiyorum. ''Sizde varsa, bir başka arkadaşa gönderirim.'' Diye düşünmüştüm. Sağlık ve mutluluk dileklerimle, selamlar.:) |
Çok güzeller Sevim hanım ,Güller bir harika beyaz zıpçıktıya bayıldım .Ellerinize emeğinize sağlık
|
Sevim'cim senin 308 deki resimindeki çiçeği sordum .Çan çiçeğinin yaprağına benzemiyor.
|
Arkadaşım pakette resmi vardı hemde iki çeşit biri katmerli diyeri de yalın kat.
İlk yıl çiçek açmıyormuş ikinci yılda açıyormuş paketin üzerinde öyle yazıyordu. Bakalım bu bahar açacakmı bede görmedim çiçeyini. |
4 Eklenti(ler)
Merhabalar herkezin kurban bayramı kutlu olsun.
Sevgiler. Bahçeden bir kaç resimler. Gül. Eklenti 180306 Başımın tatlı belası. Eklenti 180307:D Eklenti 180308 Eklenti 180309 |
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili Sevim4 sizinde bayramınız kutlu olsun bahçeniz hala renklerini cömertçe sunuyor ellerinize emeğinize sağlık baş belanız da çok hoş dağıtmış kendisini.)))
|
Sevgili Sevim hanım iyi bayramlar:) Gülleriniz, vapurdumanları bahçeniz yine çok güzel, ellerinize sağlık:) Kediciğinizin pozu da çok hoş, öyle uyumuş kalmış:))
|
Bahçeniz bir harika Sevim hanım. İnciriniz ve duttunuz beni mest etti. Yaz tatilin de incire yetişiyorum ama dut u senelerce yiyemedim. Bende satın alıp bahçeme 2 sene önce ekebildim. Verilen emeğin karşılığını görmek kadar güzel bir şey yok valla. Kurban bayramınızı kutlar o güzel bahçeniz de sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.
|
Sevgili yücel bey,sizinde bayramınız kutlu olsun çokteşekkür ederim benim bahçede pek çiçek kalmadı güllerden hariç.
Sevgili acem füsun,sizinde bayramınız kutlu olsun güller arada açıyorlar beni mutlu etmek için. Sayın karalale hoş geldiniz bahçeme yazın buyurun gelin hep beraber yiyelim. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. |
Sayın Sevim 4 bahçeniz ve çicekleriniz çok güzel. Ellerinize sağlık
|
Ben bu foruma ne zaman girsem hayallere dalıyorum nasıl güzel çiçekler bunlar hele o morlu ebruli gül bayıldım. Bahçenizde açan çiçekleriniz daim olsun.
|
5 Eklenti(ler)
Güllere devam.
Eklenti 180536 Sari bodur gül. Eklenti 180537 Renk renk sihirbaz gül.:D Eklenti 180538 Eklenti 180539 Eklenti 180540 |
2 Eklenti(ler)
|
Sevim Hanım;
Bahçenizde özellikle güller çok güzeller. İyi bakmışsınız besbelli.;) Hele o sihirbaz gül enfes.. Eline sağlık kardeşim.:) |
sevim hanım pandanız da çok tatlıymış...üzüldüm gerçekten...
|
sevim hanımcım yavrularından biriyle teselli bulabilirsiniz...:(alışınca yokluğu daha da çok hissediliyor...:(
bahçeniz mükemmel olmuş ellerinize ve yüreginize sağlık... |
sarı kırmızı gülleriniz harikaellerinize sağlık
|
Sayın Sevim4 Çiçekleriniz çok güzel hele güllerinize bayıldım, ebruli gülünüze defalarca baktım,elinize,çiçeklerinize sağlık.
|
Sevim hanım.
gülleriniz çok güzel açmış güzel giden sıcak havaların hakkını vermişler. |
Canım, güller ve o kedicik harika. Nasılda tırmanacam diye uğraşıyor:)
|
Alıntı:
|
Merhaba sevgili arkadaşlar, sizlerden biraz ayrı kaldım cenazemiz vardı.
Ben yokkende beni yanlız bırakmamışsınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsiniz. Sevgiler. |
Allah sabırlar versin arkadaşım. Bu yıl, yaprak dökümü gibi oldu bana:(
Bahcende keyifli günler senin olsun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025