![]() |
Sevim hanım, clematisler çok güzel gelişmişler, laleler süper, güller muhteşem.
Ellerine sağlık canım, sen bitkilerini, bitkilerin de seni çok seviyor anlaşılan :) |
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili adalet hanım çok teşekkür ederim bunlarda benim nacizane hobim.
Sevgili füsun hanım sanada çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için. |
3 Eklenti(ler)
|
Sıkılmadık, skılmadık...
Bizleri çiçek, böcek velhasıl tüm doğa fotoğrafları sıkmaz. Bilhhasa rahatlatır. Bu kadar güzel Clematisleriniz varmış, siz sevgili Jineop demese yayınlamayacaktınız nerdeyse! Harika açmışlar .;) Bayıldım valla. Güller ise hepsi seçme. Hepsi on numara. Arada benimkilerin açmışlarından gördüm. ;) Çok güzeller. Tekrar teşekkür ederim. Hasekilerde gösterişliler. Benim bahçedede lilium olduğunu yazdığınız fidelerden var. Ben ''Ne bunlar acaba'' diyordum? Zira geçen yaz, tüm bahar soğanlarını çıkarıp bir kapaklı kaba koymuştum. Sonradan alıp talaş içine koymak için. Heyhat! Sen unut, kasımda dikmek için bulduğumda, üçte ikisi çürümüş. Sadece yeni yasvruladan bazıları sağlam kalmıştı. Onlarıda dikmiştim. Demek onlar Lilium yavrusu imiş.:) İçlerinde en çok Nectaroscordum Silicum soğanına üzüldüm. Zira satınalmak için, bir daha bulamadım.:( Neyse sağlık olsun be kardeşim. Önemli olan o. Sevgi ve selamlar... |
Hiç sıkılır mıyız?:) Clematisler de çoşmuş:)
|
Maşallah Sevimciğim; clematisler şahane olmuş. Bir ben kaldım herhalde bu güzellerden olmayan. Hasekiler de ayrı güzel. Ellerine sağlık.
|
Alıntı:
Ellerine sağlık arkadaşım. Keyifle , sağlıkla çiçekleri seyret. |
Alıntı:
|
Benim can dostlarım,hepinizi çok seviyorum.
Sevgili orhan abim,çiçek böcek deyince bizler içindeyiz ******* öyle. Liliumları çok seviyorum benimde ana sovan çürüdü bu yılda almadım kırılan yaprakları toprakta bırakmıştım yavru lilium oldular.;) Sevgili füsun hanım çok sağolun siz sıkılmazsanız bende eklemeye devam ederim. Sevgili almiracım,bende hep diyordum benimde clematisim olurmu diye çok istersen oluyormuş. Benim sevgili meleyim,bu bahçede sizlerinde emekleri var bunları sizlere suna biliyorsam öce yaradanın sonrada sizlerin sayesinde. Vallahi mavi clematıs demem ama başkasınada hayır demem.:D Sizleri çok ama çok seviyorum. Sevgiler. |
çok güzel bahçeniz. Güle güle seyredin.
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Yani, gülün her rengini gördüm ama alacalısını ilk defa görüyorum desem... bitkiler konusunda cahilliğim diz boyu :(
Çok çok güzeller maşallah ;) Nazar değmesin ! |
Bazı insanların elinden ne ekilirse büyürmüş,bence siz o insanlardansınız.Bahçeniz çok şirin,rengarenk.Huzurla oturun.
|
Sevim hanım ellerinize sağlık çiçekleriniz özelliklede clematisleriniz çok güzel
clematisler kaç yıllık acaba merak ettim benimkiler henüz açmadı |
Sevim'ciğim güller ve clematisler muhteşem gürünüyor hele son resimdeki clematise bayıldım harika görünüyor.Küpeler de ayrı bir güzeller ellerine sağlık:)
|
Sevgili gülen melek,henüz bizlerde yolun başındayız estafurullah cahillik nedemek.
Gülleri beyenmenize sevindim çok teşekkür ederim. Sn. hberbul,çok teşekkür ederim inşallah öyleyimdir. Esk nisagül,çok teşekkür ederim pempe olan üç yıllık dahada fazla olabilir. Diyerleride geçen yıldan biri bu yıldan. Hiç merak etme açarlar. |
Canım arkadaşım beyenmene sevindim darısı diyer küpelere.
|
Sevim hanimcigim acelyle baktim bir daha gezecegim simdi disciye gidiyorum. Süper, süper, süper!!!
|
Of...of...of... Güller küpeler arz-ı endam eylemişler, bahçeyi ve gönülleri şenlendirmişler.
Bu konuda çok emek verdiniz Sevim hanım, emeğinize ve sabrınıza değmiş, harika olmuşlar. Tüm yaz keyfini sürün inşallah sağlık ve afiyetle. |
Sevim hanım,maşallah maşallah bahçe canlanmış.Küpeler ne güzel açmış benimkiler yeni yeni tomurcuklanıyor.Clematisler,güller hele o lalelerr.
|
Sevgili dağ çiği,çok teşekkür ederim benimde ilk açan bu diyerleri henüz küçük.
|
Sevim hanım, gülleriniz coşmuş göz dolduruyor. kocaman bir MAŞALLAH diyelim...
|
Bahçeniz her zamanki gibi çok güzel. Clematisler birbaşka güzel, güller desen bambaşka güzeller. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Bahçenizde İnşallah güle güle oturun. Saygılar.....:)
|
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili vehibe, hanım gülsu çok teşekkür ederim çiçeklerimi beyenmenize savindim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025