![]() |
5 Eklenti(ler)
Çok renk çeşidim yok bunlarda güzel.
Eklenti 306296 Eklenti 306297 Eklenti 306298 Eklenti 306299 Eklenti 306300 |
5 Eklenti(ler)
|
Ben o arkalarda gül suyu mu gördüm acaba.:D Her biri birbirinden güzel Sevimciğim. Ellerine sağlık.
|
Teşekkür ederim.
|
5 Eklenti(ler)
Havalar sıcak küpeler üzgün.:(
Eklenti 309003 Eklenti 309004 Bu hatmileri çok seviyorum.:) Eklenti 309005 Eklenti 309006 Eklenti 309007 |
5 Eklenti(ler)
Devam...
Eklenti 309008 Eklenti 309009 Eklenti 309010 Eklenti 309011 Ortanca maviydi rengi döndü pempe oldu. Eklenti 309012 |
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Kardenyam düm donları atlattı.:)
Eklenti 310359 Benimde mavişim var diyorum artık.;) Eklenti 310355 Eklenti 310357 Eklenti 310358 |
1 Eklenti(ler)
Klebek çalısı.
Eklenti 310365 |
Sevim Hanım katmerli gül hatmiler çok güzel,sanki grafon kağıdından yapılmışlar.
Benim bodur küpe çiçeğim de çiçeklerini döktü,havalar çok sıcak gidiyor. Lilyum gölgeyi mi sever? Bir de 877 nolu mesajınızdaki çiçekleri merak ettim...Selamlar |
Sn.hberbul,çok teşekkür ederim Liliiumlar güneşte küpelerin hiç tadı yok.
877 nolu mesajı bulamadım tahminim sizin sorduğunuz çiçek canpula olmalı. K.maraştanda size selamlar. |
Alıntı:
|
Sevim hanım bahçeniz şenlenmiş.ellerinize sağlık hepsi çok güzeller...
|
Teşekkürler
Bahçenize veridiğiniz emek karşılısız kalmadı. Hepsi çok güzel.
|
Sn. hberbul bunların ismini bende bilmiyorum hediye tohumlardan.
|
İremsıla çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
|
kamelyavadisi hoş geldiniz çok sevindim beğeniniz için teşekkür ederim.
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Tüm bitkileriniz güzel. Özellikle hatmileriniz çok güzel. Bu sene çok daha gösterişliler. Ellerinize sağlık. Sevgili hberbul un sorduğu çiçeklerden ilkinin ne olduğunu bende bilmiyorum. Ama diğerleri bendede olduğu için biliyorum. İkincisi: Dahlia (Yıldız çiçeği), Diğer iki fotoğraf: Zeki Yağlı'dan, Salvia Turkistanica 'Alba' (Beyaz çiçekli Türkistan Adaçayı) Sevgi ve selamlarımla. |
Bahçeniz çok güzel sevim hanım sera gibi olmuş her çiçekten var :)
|
Sevim4 Hanım Maşallah Maşallah. Bahçenize nazar boncuğu takın lale ve gül cennetine geldim vallaha. Hatmileriniz çok güzeller.:) Bahçenizi bizlerle paylaştınız için teşekürler.
|
Sevgili nazperver,hoş geldin çok teşekkür ederim.
Sevgili maviş2,çok teşekkür ederim laleyi gülü çok seviyorum imkanlarım el verdiğince yetiştiriyorum. |
Hepisi birbirinden güzel ellerine sağlık,ben hatmileri merak ettim ekildiği ilk sene açıyorlarmı.
Güzel günlerde sağlıkla sefasını sür inşallah... |
Maşallah, maşallah Allah nazarlardan saklasın. Gözümüz , gönlümüz açıldı ellerinize sağlık. Lakin azıcık da kıskandım beyaz Liliumu. Bende de bu yaz başı başladı çiçek sevdası, inşallah seneye renklenecek benim balkonum da. Tebrik ederim sizi.
|
Sevgili alcen,hoş geldin çok teşekkür ederim hatmiler 2 yılında çiçek açtılar.
|
Sevgili yeşim sende hoş geldin hem aramıza hemde bahçeme.
Bu yıl pek ilgilenemiyorum bahçeyle sağlık sorunlarım var eskilerden kalanlar var pek bir şey yok bu yıl. |
3 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025