![]() |
2 Eklenti(ler)
Orike ailesine yeni katılan . Mevcut orkidelerde ilk defa gördüm çiçek sapında filiz verdi.Yanından da kök salıyor zannederim. Acaba ne zaman kesilipte toprakla bulaşacak.
|
Bol çicekli olsun ailenizin yeni bireyleri..
|
2 Eklenti(ler)
Mavişler. Beyazını bir türlü tutturamadım.
|
4 Eklenti(ler)
Lap lap, hanımeli ve bahçeden görünüşler..
|
Herşey çok güzel..tablo gibi fotolar..
Hele o masanın üstündeki kurbağa..bacanın dumanını keyifle seyretmeniz..bayıldım.. İnşallah uzun yıllar keyfini çıkarırsınız bu güzellikleri sayın fikreteren.. |
Çok teşekkürler sayın pria. İnce düşünceleriniz için sağolun. Ayrıca beğenmeniz çok memnun etti.
|
2 Eklenti(ler)
ipekler..
|
3 Eklenti(ler)
Bahçeden görüntüler..
|
Herşey mükemmel..Rabbim sevdiklerinizle birlikte bu sefayı sıhhat içinde sürmenizi nasip etsin...
|
çok teşekkür ederim. Ne güzel bir dua. Allah sizlerinde ağız tadını bozmasın.
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Hastalara da iyilik şifa versin. |
5 Eklenti(ler)
Sevgili zeki bey' in gönderdiği çiçekler .
Kendisine çok teşekkür ediyorum. çiçeklerin isimleri aklımda değil etiketlere yazmıştım. |
2 Eklenti(ler)
Devam..
|
4 Eklenti(ler)
Devam...
|
5 Eklenti(ler)
Devam
|
4 Eklenti(ler)
Cirinium
mis gibi kokusu var. |
2 Eklenti(ler)
HİPPERASTUM AMARYLİS ,
geçen sene bahçeme teşrif ettiler.. |
3 Eklenti(ler)
Samsun a uzun bir aradan sonra mevsimin ilk karı yağdı. Çocuklar kardan adam yaptılar. Keşke bende kartopu oynanabilseydim. Çocukluğumu özledim
|
3 Eklenti(ler)
Menekşeler..
|
3 Eklenti(ler)
KAR YAĞMAYA DEVAM EDİYOR. GECE -4 BU GECEDE -10 DENİYOR. BÖYLE GİDERSE BAHÇEDE ÇİÇEK KALMAYACAK GİBİ. küPELERİMİ SARAMADIM. SOĞANLI BİTKİLER DE NE OLUR BİLMİYORUM. HADİ HAYIRLISI OLSUN. İNŞALAH DON OLMAZ.
BAHÇEDEKİ DİĞER SARDUNYA TÜRLERİNDEN.. |
2 Eklenti(ler)
Tai beyaz armanylis
|
Yaz orkidesi ve kızımın tokaları dalları tutturmakta işe yaradı.
|
1 Eklenti(ler)
Yaz orkidesi
|
Fikret'ciğim;
Senin bahçenin olduğu yerlere çoookk kar yağmış. Karlar eriyince bir yoklayıver bakalım.:p Sevgiyle kucaklıyorum... |
1 Eklenti(ler)
Kızımın tokaları işeyaradı
|
Orhan beyciğim, evet kar yağdı. Soğuklar çiçekleri dondurdu. Geceleri -4 bu gecede -9 larda. Geçen yazlığa gittiğimde çiçeklerin bir kısmını naylonla sardım. Küpeleri sarmayı unutmuşum. ve saksılardaki soğanlı bitkileri. Küpelerin gittiği kesin. Bu gün karlar eridi. Yarın güneş çıkarsa ve hanımı ikna edebilirsem yazlığa gideriz. Malum benim ameliyattan dolayı dışarı çıkmamı istemiyor.
|
Küpelerde, kar yorganı altında kaldıysa bir şey olmaz. Ama ''karlar eridi'' diyorsun. Eğer bu gece kuvvetli don olmazsa bişeycik olmaz.
Yarın için Samsun'da yağış görünmüyor. Sıkı sıkı giyinir, gidersiniz. Yenge seni kırmaz. |
2 Eklenti(ler)
Lewisia
|
2 Eklenti(ler)
Galtunia moonbem
beyaz curcuma henüz açmadı |
2 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştiğim eucoms biocolor ve iris domestiko, glodiolus italicus
|
2 Eklenti(ler)
Geçen sene aldığım ama çiçeğini göremediğim helleborus lenter rose,
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025