![]() |
Bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ,sayın seyfi 0505
|
3 Eklenti(ler)
Yeni fotoğraf makinesini alınca eski makinedeki resimleri unutmuşum.Tap ettirdim ve sizinle paylaştım.
|
5 Eklenti(ler)
Yine rahat duramadım.Arkadaş kanıma girdi. Damadımın yetiştirdiği jakaranda
Diğerleri siklamen,arap jasemini, böcek yiyen(nepenthes alata |
Bahçenizde huzurlu ve sağlık içinde günler geçirmeniz dileğiyle.
|
Sayın h.doğan çok teşekkür ederim. Aynı dilekleri bütün bahçe severler için paylaşıyorum
|
Alıntı:
Bu arada eşim; ''Ya sen oldun mu?'' Diye soruyor.:p:dilli::D |
Sevgili Orhan bey'ciğim evet ben iflah olmam.Bir şeyler kanıma giriyor.Rahat duramıyorum. Almadan da duramıyorum. Sizde bu arada İstanbulu Evliya Çelebi gibi geziyorsunuz.Ne
güzel.Benim içinde gezin lütfen. Ben iyileştim.Ağır kaldırmamak kaydıyla gezmeye başladım. Yengeye hürmetlerimi iletirseniz memnun olurum.. |
2 Eklenti(ler)
Bu soğanlı bitkiyi seneler önce almıştım. Paketteki renk kırmızı idi ama beyaz açtı. Hiç çoğalmadı her dense.Geçenlerde kırmızı renklisini buldum bir arkadaşta
|
Çok teşekkür ederim sayın september 82
|
Fikret bey ,
soğanlı bitkiniz Nerine değil mi ? Eğer öyleyse bu mevsimde açtığını bilmiyordum , çok güzel ...ellerinize sağlık. |
Sayın nurcanaybay merhaba.Nasılsınız.Soğanlı bitkinin adını yazdım zannediyordum.Atlamışım.Teşekkür ederim.Beyazı sonbaharda açmıştı.Arkadaştan aldığım kırmızı ise aralıktan bu güne kadar solmadan duruyor.
|
Sn fikreteren, Soğanlı çiçeğinizin renkleri çok güzelmiş.Bahçenin kenar kısımlarında şık durur bence.Sevgi ve Saygılar.
|
Dün yazlığa gittim.Her yeri ot kaplamış.Ottan soğanlıbitkler dahi gözükmüyor.Kardeş kanları tomurcuktaydı.
|
3 Eklenti(ler)
Özür dilerim.Elektrikler kesildiği için resimleri yükleyemedim.
|
3 Eklenti(ler)
Diğer açan kış çiçekleri.
|
2 Eklenti(ler)
Lisiantrus toprakla buluşturdum.Bakalım çıkacaklar mı ? Ayrıca
persicoria bistırta albuca shawii trollius chinensis nestaroscordum siculum ( karanlık kalması gerekiyor.) Bu tohumlar İngiltere den dergi ile beraber gelmişti. Geçen sene ektiklerim sele kurban gitmişti .İnşallah bu sene böyle bir olay yaşamayız. |
1 Eklenti(ler)
.Orhan bey den gelen çiçek açmaya devam ediyor.Teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
Balkonda duran çuha çiçeklerini yazlığa götürdüm.
|
3 Eklenti(ler)
Bu mevsimde güneşin batışı..
|
2 Eklenti(ler)
Mutlu' dan aldığım Helleborus ve ağlayan kalp (alba) dört gözle açmalarını bekliyorum.
|
Her iki çiçek ve lewisia bol güneşi sever, şimdiden gölgede bırakmadan güneşe alıştırın. Kış güneşi bitkilere zarar verecek boyutta yakıcı değil.
Sürgünleri kırılan pembe ağlayan kalpler ve diğer helleborusu saksılara dikmiştim, helleborus çok sağlıklı. sürgünleri kırık gelen pembe ağlayan kalpler 3 ayrı kuvvetli sürgün yaptı, hayatın zorluklarına inat yapar gibi sımsıkı hayata tutundu. Alıntı:
|
Mutlu bey, Helleborus u balkona çıkardım. Lewisia ise güneşe bakan pencere önünde.Teşekkürler..
|
2 Eklenti(ler)
Ters laleler çıkmaya başladı.Yalnız kırmızı olandan şüpheliyim.Soğan geldiğinde şüphelenmiştim.Biraz daha bekleyip eşip bakacağım. Diğer ise scilia .Boyları bodur kaldı.Susuzluğa yoruyorum.
|
Memleketime selam olsun
|
Teşekkürler adacık.Neresindensin.
|
Alıntı:
|
Karadenizli olunca akan sular durur.
|
2 Eklenti(ler)
Kanayan kalp( Alba) açtı.Aslında yazın açıyordu.Umarım yazın açar. Gardenya yı yeni almıştım. Hala çiçek açacak. Sabırsız olduk herhalde.
|
Sn fikreteren; Kalanchoeleriniz tomurcuktan görünmüyor maşallah harika:) zamansız açtığını dile getirdiğiniz kanayan kalp oldukça sağlıklı görünmesine rağmen dokunsan kırılacak gibi, gardenyanızın da keyfi yerinde görünüyor bol bol çiçeklenirler ve güzel kokularıyla sizi mutlu ederler inşallah, iyi günlerde büyütün.
Esen kalınız... |
Teşekkür ederim sayın milaca 2010 .Evet Kalanchoelarım çok tomurcuktaydı.Şimdi belki açmışlardır. Belki bana öyle geliyor ama kışlakta ki evde bitten geçilmiyordu.Yazlıkta gayet sağlıklılar ve büyüdüler. Gardenyanın açacağı yok gibi birer birer tomurcuklar da dökülme var.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025