![]() |
3 Eklenti(ler)
Kartopu,k.gülü,bodur taflan
|
Alıntı:
isterseniz gönserebilirim... |
Sayın fikreteren
Bahçenizde epey dolaştım.Herşey yerli yerinde yapılmış. Kısacası hayran kaldım. Size göre ben yolun başındayım. Çalışmalarızdan yararlacağım. Bu vesileyle tekrar sağlıklı,mutlu günler dilerim. |
Alıntı:
|
Sevgili Muallim.Çok teşekkür ederim. Yeter ki sağlık olsun hepsi yapılıyor.Selamlar..
|
Sevgili Fikreteren
Kartopunuza bayıldım. Kayısı gülünüz de öyle. Ana kapıya sardırmak için aradım ama bulamadım. Seneye inşallah. Selamlar efendim. |
Sayın Ben fakir.Teşekkürler. Yazlığa gidince sizin için dal dikerim.
|
Alıntı:
Ben o kasitle yazmamıştım, ama teşekkür ederim. |
4 Eklenti(ler)
kırmızı pattov,Geyik dili
|
1 Eklenti(ler)
Nihayet Fenerbahçe
|
1 Eklenti(ler)
Hanım Galatasaraylı. Bahçede her şey galatasaraylı
|
Sevgili fikreteren bey, renkler bahane efendim, çiçekleriniz şahane! :eek: ;) Sunum, görüntüler, resim kalitesi harika, tarih göremiyorum, yaz aylarında çektiğiniz fotoğraflardır değil mi bunlar? :o Bu mor çiçeğin ismi nedir? http://www.agaclar.net/forum/attachm...3-dscn0456.jpg
|
Sayın sudenur. Teşekkür ederim.Mor çiçek çan çiçeği.Malum yazlığa nisan ayında gidiyoruz ekim gibi dönüyoruz. Orada internet yok. Üstelik bu sene düğünler ve selden dolayı pek şehre inip bilgi yükleyemedim.Sevgili Hozat manzaralar da tarihin resmin değerini düşürdüğü söylemişti.O yüzden tarihi kaldırdım. Resimde tarih ayarla manzarada kaldır. Ben o sıkıntıya gelemem.
|
1 Eklenti(ler)
Dekor...
|
Sn Fikret Eren .Çiçeğin her çeşidini bahçenizde görmek mümkün.Ellerinize sağlık.Çiçek dikim dönemi olmaması ve kışlığa geçmemiz nedeni ile bahçemden uzak kaldım.Emekli olup yaz kış bahçemde yaşayacağım günleri iple çekiyorum. Bahar döneminde dikeceğim çiçekler için güzel fikirler sundu bahçeniz. Teşekkürler...
|
Günaydın sayın Fikret Eren,
Her zaman olduğu gibi bahçe, çiçekler, resimler çok güzel. Ayrıca çok güzel kareler yakalamışsınız, kuşlar kaçmasın diye çok sessiz beklediniz herhalde, ellerinize sağlık:) |
Sabah sabah bahçenizde dolaşmak iyi geldi.
|
Sayın mandalinci ve sayın Tonba çok teşekkür ederim.Bahçeme gelmekle beni memnun ettiniz. Evet kuşlar bahçenin vazgeçilmezleri diğer değişik kuşlar da geliyor ama onları bir türlü yakalayamıyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Bu gün yazlığa gittim. Sezonun son biberlerini topladım.Biraz maydonoz biraz da tere vs. Süs biberi ve Tekrar çiçek açan limonlar.Biraz da çiçek tohum topladım.
|
2 Eklenti(ler)
. Latin çiçeği bu mevsimi çok sevmiş olacak ki ,dal budak sarmış.Küpeler ise açmaya devam ediyor.
|
küpeli kıskandıracak kadar güzel :)
|
Teşekkürler sayın sibelim .Aslında diğer küpelerinde açması gerekiyordu ama bir duraklamaya girdiler.Bilhassa selden sonra. Sade beyaz ve bazı renkler yok oldular.Olanla yetinmek zorundayım.
|
2 Eklenti(ler)
Sezonun ilk nergisi açtı. Arapsacını dışarıda bıraktım bayağı güzelleşmiş
|
sayın fikret eren sel felaketi için üzüldüm kayıplarınız oldu ama canınız sağ olsun onlar yeniden yerini bulur inşallah bahçenizi ilgi ile ziyaret ediyorum. her şey fazlası ile güzel arapsaçı harika.. küpeliler belki tekrardan sürgün verir üzülmeyin hani selden sonrası böyle güzelse bahçenin öncesi tahayyül gücümü zorlar. ilginiz ve emeğiniz fazlası ile karşılığını buluyor bitkilerinize imrenerek bakıyoruz :)
|
Sayın sibelim. Çok teşekkür ederim.Canımıza gelmemesi büyük teselli.Ne yapalım giden gider kalan sağlar bizimdir. Üzüldüğüm bir daha bulmam zor olan soğanlı bitkiler. Örneğin .Futbol zambağı ve daha değişik soğanlar.Küpe çiçeklerine üzülmüyorum çünkü seralarda mevcut.
Sağlıcakla kalın.. |
2 Eklenti(ler)
Lisiantruslardan havaların soğuk gitmesi nedeniyle tohum alamadım.Bende onları seraya aldım.Almış olduğum tohumların olgunlaşmasından şüphelim.Bakalım serdaki tohumlar olgunlaşacak mı ?
|
3 Eklenti(ler)
Japon şemsiyesi havuzda daha güzel gelişti.Hem boyu uzamadı hemde bol sürgün verdi. Dieğer taraftan doğadan havuz için aldığım yosun dan eğrelti otları çıkmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
dekor
|
1 Eklenti(ler)
Yabani papatya.
|
Sevgili fikreteren bey, bahçe görüntülerinizi beğenerek takip etmekteyim, her şey çok güzel, elinize emeğinize sağlık. ;) Rica etsem biraz daha fazla genel görüntü fotoğrafları ekleyebilir misiniz? :o Birbiriyle uyumlu düzenlemeleriniz çok ilham verici. ;) Kolaylıklar dilerim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025