![]() |
5 Eklenti(ler)
Lisiantrus
|
4 Eklenti(ler)
Devam
|
1 Eklenti(ler)
devam
|
3 Eklenti(ler)
gül ve elma larım. Her ikisini de Amasya elması diye aldık.
|
3 Eklenti(ler)
Toprak saksılarım kırıldı.Onları atmaya kıyamadım da tamir edeyim dedim.bakalım kullanabilecekmiyim.?
|
1 Eklenti(ler)
Çarpıldı herhalde..
|
1 Eklenti(ler)
Kullanılmış tavadan saat yaptım.Bakalım beğenecekmisiniz?
|
saate bayıldım ellerinize sağlık :) mutfak duvarında çok eğlenceli görüneceğine inancım tam.
|
Sn. sibelim,
Teşekkür ederim.Mutfak duvarı olarak düşünmemiştim ama neden olmasın.Çeşitli yerlere koydum olmadı en son durak havuz başı oldu. |
Saat harika görünüyor gerçekten de elinize sağlık:)
|
Merhabalar Sn. fikreteren. öncelikle geçmiş olsun maalesef doğa bazen bizleri üzüyor, yinede sağlık olsun cana gelmesin diyelim.
ilk sayfalara biraz göz attım bahçenizdeki görsellik müthiş güzel, bahçenizi çevreleyen sarmaşık türü çiçeklerle adeta bir cennet yaratmışsınız. umarım kısa zamanda aynı güzellikleri tekrar izleriz. Saygılarımla, esen kalınız... |
Sn.Milaca 2010 ve günebakan çok teşekkür ederim.Birşeyler yapmayalışıyoruz.Sel moralımı bozdu.Bir çok çiçeğim ve kıymetli soğanlı çiçeklerim çürüdü.Siteleri geziyorum ama o türlere raslamıyorum.Buna şükür..
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeden çiçekler.Limon ve mandalinim. papirus u suda bıraktım daha gürleşti.Zaten suyu seviyor.Canlı ve güzel
|
5 Eklenti(ler)
Ormandan aldığım yosun üstünde eğrelti otunu havuzun kayasına tutturdum.su biitkileri ,kadife çiceği ve sonbahar
|
Fikret Bey, bahçeniz çok güzel, maaşallah. Pistialarınız da çok güzel, acaba kışın sıkıntı oluyor mu?
|
Sayın Ahmet bey merhaba.Hoşgeldiniz.Teşekkür ederim.Pisti aları bu sene ilk defa havuza koydum.Damadım verdi.Kışa dayanıklı değil herhalde.Seraya biraz korumak amacıyla aldım.Diğerleri havuzda kalacak dayanırsa test edilmiş olacaklar.
|
sn. Fikret Bey,
Bahçenizin hayranıyım,zevkle izliyorum, 1244 nolu mesajınızdaki fotoğraflar kompozizyon olarak çok güzel olmuş elinize sağlık. selamlar,, |
Çok teşekkür ederim sayın Hozat.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Komşular üzüm pekmezi yapmaya devam ediyorlar.Begonvil açmaya devam ediyor.
Pembe trompetler yeniden açmaya başladı.Bu sene ilk defa açtığı için şaşırdım. Hodan sebze bahçesinde çıktı.Yabancı belgesellerde sebze içine dikiyorlar.Herhalde sebzelerle dayanışma içinde. |
5 Eklenti(ler)
Sabah hanımla beraber sezonun son yürüyüşüne çıktık.Onlardan bazı görüntüler..
|
3 Eklenti(ler)
Melisa yı kışın seraya almama rağmen kurudu.Yazın yeniden canlanarak beni sevindirdi.Açtığı çiçeklerle gönülleri fethetti.
Sıklamenler de çıkmaya başladı. |
5 Eklenti(ler)
Lisiler çok geç açtılar.Hala tohumları olgunlaşmadı.Bundan sonra olur mu.
Diğer çiçeklerimden sundavilla ve muz çiçeği. Bunlarda arkadaşın yayladan getirdiği çiçekler. |
1 Eklenti(ler)
devam.Üsteki çiçek hala duruyor.Diğerinden tohum aldım.Belki bahar da yeniden çıkar
|
1 Eklenti(ler)
Dekor..
|
Hepiside süper ellerinize sağlık.
|
sayfanız o kadar dolu ki ; sayfanızdan aldığımız zevki bahçenizdeki ile kıyaslamak aklımın ucundan geçmiyor değil :) ellerinize sağlık . ayrıca onca zaiyata rağmen bence bahçeniz neşesinden hiçbir şey kaybetmişe benzemiyor.
|
Sevgili sibelim, iltifatınız için çok teşekkür ederim.Çok naziksiniz...
|
4 Eklenti(ler)
Geçen sene şemsiye yi ışıklandırmada kullanmıştım.Bu sene çiçek dikerek görevini tamamladı.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçemdeki diğer çiçeklerden bazıları
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025