![]() |
Bahçeniz çok güzel... Aynı şehirde yaşamamız nedeni ile çiçekleriniz benim bahçem içinde fikir ler verdi. Lisiantuslarınıza bayıldım. Baumax a ve bazı çiçekcilere uğradım ama bulamadım.Siz tohumdan mı yetiştirdiniz.
|
sayın fikret bey bahçenizi ilk kez gezdim herşey çok güzel ellerinize emeğinize sağlık
|
Sayın tuya ve perimar çok teşekkür ederim.Sefalar getirdiniz. Lisi leri bu sitedeki fide satış bölümünden Kamil bey almıştım.Geçen sene tohumlarını aldım.İçlerinden 5-6 fide hariç kendim yetiştirdim. Baumax' ta bulamazsınız.ilk seneleri gibi değil.çeşit getirmeye korkuyorlar.
|
4 Eklenti(ler)
Diğer çiçeklerden örnekler
|
4 Eklenti(ler)
devam
|
Dün Çarşamba da Orhan beyle buluştum.Konuştuk sohbet ettik.Çok güzeldi.Fotoğrafları Orhan bey çekti.İstanbul a Aralığın ilk haftası dönecek.
|
5 Eklenti(ler)
Yunuslar ve kuşlar.,arılar
|
1 Eklenti(ler)
Dekor
|
Sayın fikreteren yoksa bu çiçek açmaya hazırlanan bir yılbaşı çiçeğimi eğer öyle ise lütfen açtıktan sonrada resmini paylaşın çok merak ettim çiçeğini :))
|
Evet sevgili tuya yılbaşı çiçekleri tomurcukta.Açınca paylaşırım.
|
4 Eklenti(ler)
Bu gün yazlığa gittim.Hava çok soğuk ve yağmurlu.Yeni gelen soğanlı bitkileri diktim.Dönerken dolmuş bekledim.O arada bir kaç resim sizler için görüntüledim.
|
3 Eklenti(ler)
Bu sene İzmir'e gittiğimde doğada rastladığım anemonlardan birer renk aldım.Kasım ayında iki tanesi çıkmış umarım beyaz ve kırmızı çıkmıştır.
|
1 Eklenti(ler)
Bu yaz İstanbul da Furkan kardeşimle buluştuk.
|
1 Eklenti(ler)
Küp kırıldı.İnanın içinden bir şey çıkmadı.Bende onu dekor olarak kullandım.
|
1 Eklenti(ler)
devam
|
1 Eklenti(ler)
Bütün kış mavi gelincik diye bekledim. Krizantem çıktı.
|
Alıntı:
|
Sayın Sudenur. Çok teşekkür ediyorum. Çok naziksiniz. Sizlerin destekleri sayesinde moralim artmakta.
|
1 Eklenti(ler)
Pet şişeden çiçeklik.Bunu 2013 sezonu için hazırlamıştım.
|
2 Eklenti(ler)
devam...
|
1 Eklenti(ler)
Sarı haseki küpesini tozlaztırdım. Ama tohum alamadan sele kurban gitti.
|
2 Eklenti(ler)
Sincap a bir türlü yer bulamadım.
|
Sevgili Fikret Bey, ben sitede yeni komşunuzum.
Bahçenizi gezmeye doyamadım. Çıkamıyorum buradan. Yeniden düzenlemekte olduğum bahçem için ufkumu genişlettiniz. Tecrübelerinizden yararlanacağımdan eminim. Tebrik ve teşekkür ederim. İyi günler dilerim. |
1 Eklenti(ler)
Hemorcallis..
|
Sayın Ben fakir, takdir ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Kolay gelsin.
|
2 Eklenti(ler)
suda gidenlerden dahlia ....
|
1 Eklenti(ler)
İkinci torun (MANEVİ )Fikon dede nin balkonunda..
|
5 Eklenti(ler)
Karides çiçeği ve orkideler
|
5 Eklenti(ler)
Kuşlara yemlik yaptım. İçerisine bayat ekmekleri koydum. Pek rağbet gördü. Su ihtiyaçlarını da havuzdan karşıladılar.Bu sene çok yavruladılar.
|
3 Eklenti(ler)
devam
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025