![]() |
fikret hocam eşimin sağlık problemlerinden dolayı siteye uğrayamıyorum uğradığım zaman sürekli gezilere çıkıyorum
|
Selahattin bey büyük geçmiş olsun. Allah iyilik şifalar versin....
|
5 Eklenti(ler)
Her sene kırmızı açan ekiniezya beyaz yakın bir tonda açtı. Getirmiş olduğum beyaz ekinezyaların hiç biri tutmadı.
Yazın çok yağmur yağdı. Yine su içinde kalacağım diye korkmuştum. Bu sene taşları karotaş ile döşettim. Gayette güzel oldu. |
Merhaba bahçeniz mükemmel hayranlıkla baktım bütün hepsine hele resimin birinde balıklar ve sanki suda çiçek açan nilüferde büyümüş gibiydi onları nasıl başardınız halen duruyorlarmı tek kelimeyle müthişş MAŞALLAH MAŞALLAH
|
Sayın habiş çok teşekkürler. Sefalar getirdiniz. Sizlerin beğenisi bizleri güç,kuvvet vermekte. Evet balıklar duruyor. yazın yemlerle beslediğim balıklara yem veren yok. Onlarda sudaki plantonlarla besleniyorlar.
|
fikret hocam ara sıra kedi veya köpek yemini ufalayıp verebilirsiniz protein açısından çok zengin yemlerdir gelişimleri çok güzel olur [ben ara sıra akvaryumdakilere veriyorum ]
|
Selahattin bey, bunu hiç duymamıştım. Kızımın kedisi var ondan alır denerim. Ayrıca ekmek te veriyordum. doğru mu bilmiyorum.
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
sardunyalarım.. Busene sardunyalara bir şeyler oldu. tepeden itibaren çürümeye başladılar. Bu yüzden bir çok sardunya çeşitim yok oldu. Toprak değiştim olmadı, ilaçladım olmadı. Bende kaderine bıraktım.
|
Harika...
|
3 Eklenti(ler)
iyi akşamlar..
|
fikret hocam eskişehir li bir arkadaşımdan duymuştum suyun çabuk kirlendiğini söylüyor suyun değişme zamanına yakın **** güçlü bir filitre varsa sorun olmuyor
|
Selahattin bey havuzda akvaryum motoru var. eheim 2011 yazın onunla temizleniyor kışın da yağmur borusunu havuza veriyorum. o yüzden kırlılık yaşamıyorum.
|
İyi akşamlar sardunyalar ınız çok güzel gözüküyor maşallah.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Sayın fatih sönmez çok teşekkür ederim.
Sayın muda fazla çeşit olduğu zaman dikecek yer de olmuyor. Her gördüğüm tohumu almaya kalkıncada insanlar kandırılıyor. Doğada küçücük çiçek yakın çekimle kocaman gözüküyor. Daha nelerle karşılaşıyor insan. |
5 Eklenti(ler)
Lisiantruslar... Kamil bey teşekkürler..
|
5 Eklenti(ler)
devam..
|
4 Eklenti(ler)
..devam
|
4 Eklenti(ler)
Kuş yemliği ve su kabağından kuş yuvası.
|
2 Eklenti(ler)
hemoracallis..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
yENİ ALDIĞIM KÜPELER VE UĞUR BÖCEĞİ YUVASI
|
Merhabalar Sn. Fikreteren; uğur böceği yuvası nasıl oluyor. Uğur böcekleri geliyor mu?
Küpe çiçeğiniz de çok güzel. Inşallah hastalıklara yakalanmaz.:) |
SAyın Sevgi hanım. Yabancı bir dergide görmüştüm. Bende ona göre yaptım. Yuvayı önden çekmemişim. Yarım ay şeklindeki kütüğe matkapla delikler deliniyor. hepsi o kadar. Ben delikleri delerken matkap yandı. Tam derinliğine delikler açılmadı. Bu sene yeni matkap aldım. onaracağım o zaman böceklerin gelip gelmediğini anlarım.
Küpe çiceklerini artık saksıda bırakmamaya gayret ediyorum.Rüzgar almayan bölgelerde toprağa dikiyorum. Daha sağlıklı oluyor. Saksıda siteden getirtmiş olduğum bir çok küpeyi kaybettim. Hastalıklar yüzünden. |
Alıntı:
|
Merhaba sayın h.doğan. Bu değişik bir çürüme . Dikdiğiniz dalarda çürüyor. Bu olaya selden sonra rasladım. Belki diyorum sel suyundan mı oldu ? Daha olayı çözemeden çok değişik sardunyalarımız çürüdü.
|
Bu gün bir koli çicek geldi Feriha hanından. Onları saksılara dikmekle vakit geçirdim. Bir az ayakta kaldım yoruldum değdi. Sora resimlerim. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM FERİHA HANIM.
|
4 Eklenti(ler)
Günaydın,
Bhçeden görüntü, arap yasemini vs. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025