![]() |
2 Eklenti(ler)
En büyük zevklerimden bir taneside sobayı yakıp karşısına geçerek dumanı seyretmek.
|
Alıntı:
|
Sevglili cemo telefonlara da bakmıyorsun artık. Silikon tabancası aradığın belli.
|
5 Eklenti(ler)
hostalar, yasemin, asterler, begonya
|
4 Eklenti(ler)
devam...
|
Sn. fikreteren
Begonviliniz çok güzel çiçeklenmiş. Öncelikle MAŞALLAH diyeyim. Ada begonvili mi acaba? Bu mevsimde halen çiçekli mi? Ve son soru kışın nasıl koruyorsunuz? Iyi günler. |
Sevgili sevgi,
Çok teşekküre ederim. Ada begonvili bilmiyorum ama dayanıklı diye biliyorum.Şu anda yaprağa döndü. Kışın balkonda duruyor ve etrafını balonlu naylonla sarıyorum. Ve suyuda çok az ölmeyecek kadar veriyorum. |
Ellerinize yüreğinize sağlık,insanın içi açılıyor:)
|
3 Eklenti(ler)
Mandavillar , diğer çiçeği İzmir den getirmiştim sarı ve kırmızı olarak sarı tutmadı.
|
Sevgili resimsel ço k teşekkür ederim. Ziyaretinizden memnunum..
|
5 Eklenti(ler)
Sonbahardan görüntüler..
|
4 Eklenti(ler)
Balkondan görüntüler.. ve diğerleri.
|
Sevgili Fikret;
Bahçenin şu güzelliklerini iyi ki şimdilerde yayınlıyorsun. Zira şimdiden yazı özlemeye başladım. Yazın bu güzellikler içinde pek farketmiyor insan. Kanıksıyor. Şimdi kafamıza ''dank!'' ediyor. ''Ne güzellikler içinde yaşıyormuşuz.'' Dedirtiyor. Her yıl, ''Şu begonvili bende alacağım.'' diyorum. Sonrasında vaz geçiyorum. Bu sene yine aynı şeyi dedirttin bana. O ne güzellik öyle!:eek: Saksıda denemeliyim bende.;) |
Sevgili Orhan beyciğim,
zorunluluktan yazın yayınlayamadığım resimlerimi şimdi yayınlayabiliyorum. Bende yaz gelse diye bakıyorum. Ben begonvili saksıda yetiştiriyorum. Çok ta güzel oluyor. Sizde kışın giderken sararsın. |
Sayın fikreteren, dönüp dolaşıp bahçenizin fotoğraflarına bakıyorum. Üye olmadan önce bile bahçe fotoğraflarınıza bakıp başkalarına göstermişliğim var:) mutluluk içinde sağlıkla oturmanızı dilerim. Saygılarımla
|
Sayın dinozor, çok teşekkür ederim.
Hoş geldiniz. Bahçemi ziyaret etmeniz beni gerçekten çok mutlu etti. Sizin de her şey gönlünüzce olsun. İyi günler.. |
5 Eklenti(ler)
Muhtelif ..
|
5 Eklenti(ler)
Yılbaşında almış biblo şiddetli rüzgara dayanamadı ve kırıldı. Yinede süslemeye devam ediyor.
Sincap, dahlia ve astilbe. |
4 Eklenti(ler)
Bu küçük çiçekli sardunyaları İzmir den getirmiştim. Çok güzel açtılar. Ne yazık ki dal almak için kökünü oynatmışlar. Hevesle getirdiğim çiçek yok oldu.
İpek çiçekleri... |
4 Eklenti(ler)
Devam,
Kaktüs, salon yaprağı... |
5 Eklenti(ler)
Günaydın,
Sarmaşık gül, sardunyalarım ve diğer çiçekler.. |
Sayın fikreteren, bir süredir sayfalarınızı takipteyim, sürekli beğeni tuşuna basmaktan sa
bari bir mesaj yazayım istedim. Bitkileriniz gerçekten çok güzeller ellerinize emeklerinize sağlık, yukarıda açıkladığınız o güzelim sardunya, kökünü oynatmışlar demişsiniz. Ne kadar zor edinip ne emekler veriliyor, ama ne kadar kolay acımasızca bir bitkiyi yok edebiliyor insanlarımız değil mi efendim, inanın ben de üzüldüm. Sağlıcakla mutlu kalın. |
Sayın akçabardak;
Bahçemi beğenmeniz beni çok mutlu etti. sizlerin beğenisi bana ilham veriyor inan ki. Çok teşekkür ederim. Bitkilerin çalınmasına, gözünüz içine bakarak sardunya dallarını kıranlara, soğanlı bitkilerimi söküp alanlara alıştım artık. Hani bir laf uydurmuşlar ya çalınan bitki çabuk tutar diye her halde bu zihniyet geçerli. İsteseler vereceğim ama... Her şey gönlünüzce olsun. , |
bakmaya doyulmuyo emeginize saglik...
|
Sayın manıc,çok teşekkür ederim.
|
2 Eklenti(ler)
Callalardan sadece iki renk açtı.
|
Çiçeklerinizin hepsicok guzel..seyretmek keyıflı..Sardunyanız için cok uzuldum..Bende sardunyaları cok sevıyor ve yetıstırıyorum..İnşallah başka kayıplarınız olmaz...Sayfanızı izlemeye devam edecegım..Kolay gelsın.....
|
Sevgili akçabardak, Sayın Fikret Eren, bu bitki sevdasına ben de çalarak başladım, ama gidip de saksıyı ya da kökünden bitkiyi çalmadım tabi ki. Sadece bir dal ile!.. Daha önceleri çok oldu bu sene bilirsiniz iki tane beyaz sardunyam saksısıyla gitti. 2 gün evvel baktım yine uzaktan bir komşu almış eline makası güllerimden çelik alıyor, neyse ne yapayım alsın, yine komşumun 2. sınıfa gidiyor oğlu 'Sema teyze herkes gelip senin sardunyalarını koparıyor' diyor, 10 Kasım'da yine uzaktan bir komşu gelmiş kasımpatlarımdan kesmiş, almış götürmüş, zıpçıktı, lale, sümbül soğanlarımı alıp götürenler var. Tabi hem üzülüyorum, hem de kızıyorum. Ama işte elden birşey gelmiyor maalesef...
|
Sayın YeniGine Sizede geçmiş olsun. Tabi ki dal alınmasında bir mahsur yok. İstese de zaten veririm. Ama kökünden almaya hiç kimsenini hakkı yok. Ben onu zevk hobi olarak yapıyorsam onun bana saygı göstermesi gerekir. Bunlar yanlış işler ama maalesef oluyor. Toplumun biribirine saygısı yok. Halbuki istese verilecek ...
|
Sayın ıldır ;
Temennileriniz için teşekkür ederim. Bahçemi ziyaret etmeniz beni çok mutlu etti. Çok sağolun. Her şey gönlünüzce olsun... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025