![]() |
Iyi günler Eren bey, bu siteyi tesadüfen buldum ama tarih eski su andada ugrasiyormusunuz?eger ugrasiyorsaniz zamanla benimde sorularim olabilir.Bende bahce ve cicekleri cok severim o yuzden bi arastirma sonucu buldum bu siteyi .size simdiden tsk ederim saglik mutluluk ve huzurlu bi Hayat dileyerek insallah bi cevap bekliyorum.
|
Zeliha hanım çok teşekkür ederim.Bahçemi beğenmenize çok sevindim. Yardımcı olabilirsem memnun olurum. iyi günler.
|
Küpelere üzülme bir şey olmaz. Baharda sürerler dokunma.
Çeliklerin büyüyor nasıl olsa:)) |
Harika olmuş
|
Geç kalmış bir keşif benim için bahçeniz, İlk gezmeye başladığım gün 13. sayfada site hata verdi ve devam edemedim:(... Çok güzel çeşit bitkilerinizin yanı sıra düzenleme sunuş ve bilgiler çok güzel ve bahçenize hayran kaldım, aynı zamanda bahçenizin güzide söğüt ağacının kuruyup yok olmasına çok üzüldüm, kızınızın izdivacına sevindiğim gibi geçirdiğiniz sağlık sorunlarına üzüldüm, geçte olsa geçmiş olsun dileklerimi kabul edin lütfen. Bahçenizi gezerken bir ortak nokta fark ettim, yabanda gördüklerimizi eve getiriyoruz. Getirmeye de devam etmeliyiz, benim alıp getirdiğim bir çok bitkinin yerinde beton bloklar yükseldi ve yükselmeye devam ediyor maalesef:( ...
Saygı ve selamlar... |
Sayın berçin hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Selamlar
|
2 Eklenti(ler)
Saksıda açan CROCUS lar ve ardunyalar..
|
usta siz ayarı gerçekten kaçırmışsınız o ne yaaaa her yer saksı çatlayacağım [ maşallah ]
|
Teşekkür ederim Selahattin bey. Gerçekten dozu kaçırdım. Ama kendimi frenleyemiyorum.
|
boş ver usta bu konularda zaten biraz frensiz olmak lazım amaaaaan boşver herkes bize deli diyor zaten
|
Selahattin bey, en çok zoruma giden biz çiçek seviyoruz ya onun içinde paraya bile bakmıyoruz. Ne derlerse veriyoruz. Hevesten ne deniyorsa veriyoruz. Bu yüzden de bizi sömürüyorlar. Çürüğünü bile gönderiyorlar. Söyleyincede bizde böyle geldi. İşte bunlar çok zoruma gidiyor. Enayi yerine konmak.
|
5 Eklenti(ler)
Bahardan görüntüler..
|
5 Eklenti(ler)
devam..
|
5 Eklenti(ler)
devam
|
Merhaba Sayın Fikreteren bahçenize hayran olmamak elde değil ağız tadıyla oturun inşallah, bende yeni bir üye olarak siz doğa severlerin sayfalarına bakıp bir sürü güzel fikirler ediniyorum sizlerin desteğiyle inşallah benimde bir bahçem olacak, yeni resimleri merakla bekliyorum:)
|
o6 dilek hoş geldiniz. sefalar getirdiniz. Teşekkür ederim. Beğendinize sevindim. Bahçem de sizlere faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.
|
4 Eklenti(ler)
Koyun gübresi almaya gittiğimde koyunlar yavrulamışlar.Biriside 4 üz yapmış
|
4 Eklenti(ler)
Bahardan seçmeler,
Frezya |
Merhaba yine rengarenk döndünüz doğrusu gözlerimiz aramıştı bahçenizin güzelliklerini.. az dolaşmadım çünkü bahçenizde:) bu arada dördüzler çok tatlı üçüz duymuştum ama dördüz ilk defa görüyorum kırk bir kere Maşallah bi gün bahçenizin daha genel fotoğraflarından da koyarsanız seviniriz saygılar.
|
Sayın Fikret Eren sağolun, ne kadar güzel fotoğraflamışsınız dördüzleri öyle. Böyle görüntülere, doğaya hasret kaldık.
Freyzalarınız hele kırmızı mı desem, turuncu mu desem ne kadar güzeller öyle. Maşallah!.. |
Sayın habiş ve yine gine ilginize çok teşekkür ederim. Nedense canım bir türlü siteye girmek istemedi.
Birde buna son sevgili AYSEL hanımın vefatı girince elim iyice ağırlaştı. Yazlığa gitmeden çekmiş olduğum resimleri sizlere paylaşmak ümidiyle... |
5 Eklenti(ler)
Nisan ayında İzmir e gittiğimde tesadüfen zen fide ye rastladım. Yine duramayıp bazı çiçekler aldım.
Bacoba ,mavi beyaz geranium , mavi beyaz lavrentia. Diğer seralardan da karanfil ,yer minesi |
5 Eklenti(ler)
devam.. Laleler ve nergisler
|
5 Eklenti(ler)
devam..
|
Fikret Bey,
Her biri kendine özel güzellik sergiliyor , birini öbüründen ayıramıyorsunuz.Titiz bakımınız ve ilginizle takdiri hak ediyorlar elinize sağlık. |
4 Eklenti(ler)
Nergisler..
|
5 Eklenti(ler)
Manolya..clemantis. Mor salkım. ılgın
|
Tablo gibi fotoğraflar elinize sağlık,zevkle izleniyor
|
Sevgili Hozat çok teşekkür ediyorum. SAĞOLUN..
|
Sayın Hozat noktayı koymuş. Bize söylenecek bir şey kalmamış. Çok harika görüntüler. Gözüm doydu. Teşekkürler Sayın fikreteren
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025