![]() |
Güzel bahçenizde sağlıkla kalın...
|
5 Eklenti(ler)
Ada çayı, kanarya gülü, hodan,Helleborus ve çöl nergisi
|
5 Eklenti(ler)
devam..
|
4 Eklenti(ler)
Peygamber çiçekleri ve aslanağzı
|
Bahçeniz , çicekleriniz ve çeşitleriniz ne kadar güzel..Emeklerinize sağlık..Gözlerim bayram yaptı...
|
5 Eklenti(ler)
Pholx, iponoe, sarı ve kırmızı gül
|
3 Eklenti(ler)
Bodrum papatyası, güNdüz sefası (geçen seneden bu seneye sağlamçıkmış ) gelincik
|
2 Eklenti(ler)
devam.. ŞAKAYIK AÇMASIN BEKLİYORUM, KELEBEK VE SARDUNYA
|
1 Eklenti(ler)
Bacoba
|
3 Eklenti(ler)
Devam
|
Sayın fikreteren maşallah çok güzel ve değişik bitkileriniz var, beyaz gelincik te pek şirinmiş, ilk defa beyazını görüyorum, bu arada kelebek bile o güzellikleri görünce dayanamamış ve bu güzelliklerin arasında şuracıkta biraz soluklanayım demiş, ellerinize emeklerinize sağlık sağlıkla kalın.
|
Sayın akçabardak iltifatınız için çok teşekkür ederim. Paralarımızı çiçeklere aktarıp duruyoruz.. Bizimkisi hobiden çıktı . Açgözlülüğe döndü...
|
çok farklı çiçekleriniz var...tebrikler...
|
Çok teşekkür ederim sayın elif. Beni onurlandırdınız.
|
3 Eklenti(ler)
sarı laleler, kışın küpeler soldu.
|
2 Eklenti(ler)
Nergisler ve hostalar.
|
4 Eklenti(ler)
DEVAM..
annemden devam eden sarı şebboy, Bodrum papatyası, nergisler, haseki küpesi |
5 Eklenti(ler)
Sardunyalar, calibro ve mimiuluslar
|
4 Eklenti(ler)
İzmirden aldığım cananlar..
|
3 Eklenti(ler)
Yeni gelenler ..
|
1 Eklenti(ler)
yeni gelenlerden karanfil
|
Sn. Fikreteren; Bahçenizdeki güzellikleri görünce maşallah dedim, hepsi de çok güzel, şakayığınız kısa bir sürede çiçekleriyle bahçenizi şenlendirecekler, pembe ve sarı laleler, sardunyalarınız ve diğer bitkilerinizin hepsi çok güzel, ellerinize sağlık.
|
çiçekler olağanüstü güzeller emeğinize sağlık. Yerinizde olsam bir de arıcılık
yaparım bunca çiçek varken. |
Sayın aslmalıtepe ilginize çok teşekkür ederim. Bahçemi gezmekle beni mutlu ettiniz. ARICILIK BENİ AŞAR.Çiçekleri zor yapıyorum o da hobi olarak .
|
sn. Fikret Bey,
Her zaman ilgi ile izlediğim bir bahçedir sizinki, Çeşit zenginliği izledikçe ben de, sizin tabirinizle "Aç ğözlülüğe" doğru yelken açıyorum ama,bırakıp gittiğimde çok kayıp veriyorum. Sizlerde izlemeyle yetinip,güzel karelerinizi bekliyorum Elinize emeğinize sağlık. |
Sevgili Hozat bahçemi ilgili izlemenizden çok memnun oldum. Çok teşekkür ederim. Evet gerçekten çok aç gözlülük yapıyorum.
Benimde kendime dur demem lazım. Ama nasıl onu ben de bilmiyorum. Ne kadar çeşit o kadar da yorgunluk.Ben sizin gibi iki taraflı. i Göçebe gibi bir yazlığa taşı bir kışlığa aşırı yorgunluk. Bakalım bu vücut nereye kadar kabullenecek. Selamlar. |
4 Eklenti(ler)
Clemantislerim ve adını bilmediğim veya yanlış bildiğim soğanlı bitkim.
|
4 Eklenti(ler)
Devam,
Zeki beyin gönderdiği ada çayı ve aslan ağzı, allium, berberis |
4 Eklenti(ler)
devam,
beyaz haseki küpesi, iris ve şeyma çiçekcilik samet gelen sardunyalar |
Fikret'ciğim;
Bahçen rengarenk. Tamam da, bu renkliliği sağlayan tüm bitkilerin seçme. Tebrik ederim. Bulup buluşturuyorsun valla.:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025