![]() |
maşallah Allah nazarlardan saklasın.
|
Sevgili zaferbozaci,
Çok teşekkür ederim.Darısı sizlere.... |
Bahçeniz , bitkileriniz ve çeşitlilik harika ! Ben bu memleketi deniz kıyısına taşımalıyım ; ama nasıl ? Of of yine ağzım bir karış of :D
|
Sevgili olcim.Çok teşekkür ederim. Evinizi taşımanıza hiç gerek yok. Hepsi sizin bahçedede olur. Yeterki dikin.
|
Maalesef iklim şartları izin vermiyor , benim bahçem 1 aydır uykuya daldı , uyanmasına da daha çok zaman var , evin içindekilerle gönlümü eğliyorum :(
|
Bu arada şunu da belirteyim ; ben evi değil şehri taşımak niyetindeydim , oralarda boş yer yok demek ki :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
çeşit gitti. |
2 Eklenti(ler)
Ezan çiçeği ile bu sene tanıştım. Bodur olması hoşuma gitti. Anı zamanda çok arsız.
|
Sayın olcim, ben Erzican da görev yaptım Bankada iken. Erzurum a gelirdik. Orasıda çok güzel
Ama kışı berbat. Her yer buz tabakası.. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Hanım kırık fincanları atarken sordu. Bunlar işine yarar mı ? Yarar. ve alttaki görseller ortaya çıktı.
Umarım beğenirsiniz.... |
Sayın Fikret Eren; eşinizin 'Bunlar bir işiNE yarar mı' sorusu çok hoşuma gitti. Kırık fincan deyip geçmemek gerek, gönlünüze sağlık çok güzel olmuşlar... Çubuklara yapıştırdınız mı fincanları?
|
Sevgili Yenigine önce çok teşekkür ederim. Hepsi biribirine silikonla yapışık.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeden çicekler...
|
5 Eklenti(ler)
Petunya, tütün çiçeği (cemonun hediyesi),üçüz, datura ( geç olduğu için bu sene tohum oluşmadı)
|
5 Eklenti(ler)
DEVAM,
kına çiçeği,latin çiçeği ve yağmur damlacıkları |
4 Eklenti(ler)
zıpçıktılar..
|
1 Eklenti(ler)
devam..
|
3 Eklenti(ler)
Böcek yiyen bitkiden bir şey anlamadıM. Yani böcek yakaladığını görmedim. Kışın evde bakım dan sonra yazlığa götürdüm. Ibrikler evde kötü olduğu gibi yenisini de vermedi. Bir kaç yer denedikten sonra havuzun kenarındaki bitkinin üzerine astım. Burada havuz nemi iyi gelmiş olacaktı yeni ibrikler vermeye başladı. Güneşi yarı gölge olarak aldı.
|
yeşilliğinde herbişeyi çok güzel oluyor iştah kabartıyor ohh tam dinlenmelik :)
|
Ne mutlu bana sizleri dinlendiebildiysem. Çok teşekkür ederim sevgili habiş.
|
5 Eklenti(ler)
bANYO YAPMAYA GELMİŞ
|
4 Eklenti(ler)
Buda davetsiz misafir..
|
Alıntı:
Nilüferlerin de pek keyifli. |
Merhaba Cemo kardeş. Okus pokus yaptım. Onları silikonla tutturduM. Nilüferlerden bu sene bayağı bir keyif aldım. Çok teşekkür ederim.
|
sıcak silikon mu. :))
Taktım bu fincanlara. |
Banyo yapmaya gelene bayıldım, çok güzel... Siz de güzel yakalamışsınız Sayın Fikret Eren... Zıpçıktılarınız da ayrı bir güzeller benim zıpçıktılarım artık tek tük açıyorlar zira saz ekibimden kestanenin yatakları oldu hep üzerlerinde yatıyor... :(
Gönlünüze, ellerinize sağlık... |
Sevgili Necla, ben seni bilirim. Takarsın kafaya. Silikonun sıcağı soğuk olması fark etmiyor. Ben sıcakla yapmıştım çünkü elimde diğer silikon yoktu.
Sevgili Yeni gine teşekkür ederim. Zıpçıktılar güneşte. güneşi seviyorlar. Yeni aldığım zıpçıktılar bu sene açmadı. Sadece içlerinden sarı olan açtı oda zayıf kaldı. |
4 Eklenti(ler)
Bahçeden genel görünüş. Karpuz yol kenarında kendiliğnden çıkmış .Susuzluğa rağmen yaşantısı sürdürdü.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025