![]() |
Sarı bodrum papatyasını Cemo görmesin Fikret bey:) Hepside çok güzel güle güle büyütün.
|
Teşekkür ederim sayın günebakan.Evet cemo da istiyordu.İsterse dal diker tutturum.
|
Alıntı:
Mor, pembe, sarı, beyaz ve turuncu tabii:)) Ama kurbağa yoktu Fikret:(( |
Alıntı:
|
Cemo sen ben duramayız. Mutlaka almamız lazım.Bordo ile değişik bir renk ten dal aldım.bakalım tutacak mı ?Tek kurbağa mı sincap ve bazı aksesuvarlar da aldım.
|
Furkancığım hiç sorma sat 12 cıvarında geliyor çicekler saat dört e kadar kendimi zor tuttum.
|
Fikret Bey günaydın,
Gönderdiğin bitki için çok teşekkür ediyorum. Botanik adı Rhododendron simsii ‘Furious Fuji’ diye geçiyor. Geçmişte Rhododendron ve Azalea denemelerim oldu. Ama kısa süre o güzelim bitkiler öldü. Sebebi bizim bu buraların suyu yeraltı suyu.O da kallavi oluyor. Bu bitkiler ise özellikle asitli ortamı (yağmur suyunu ile sulanmış orman toprağı) seviyorlar. Şimdi tabii daha bilinçliyim. Sayende tekrar denemeye başlayacağım. İnşallah başarırım. Tekrar çok teşekkür ederim. Selamlar |
Rica ederim Zeki bey. Bahçenizde banada yer açtığınız için çok teşekkür ederim.Güle güle büyütün.Bendeki çiceklerini açıyor.Bana göre değişik bir çicek.En azından bende yoktu.
|
Ciceklerden gozumu alip mesaj yazamadim. Simdi onlar missssss gibi de kokuyordur.... Baktikca gozunuz gonlunuz acilsin, resimleri gordukce bizim de aciliyor.
sevgiler |
5 Eklenti(ler)
Bahçemden genel görüntüler...
|
5 Eklenti(ler)
devam..
|
5 Eklenti(ler)
devam
|
4 Eklenti(ler)
Lalelerim.
|
3 Eklenti(ler)
Laleler devam
|
2 Eklenti(ler)
Bu da dantelli lale.İki senedir yer bellemiyorum.Artık belletiyorum. Kireçlenme bu zevki benden almış oluyor.İnşallah başka kısıtlamalar gelmez.
|
1 Eklenti(ler)
Hanım çantası aldım.Çok hassas çiceklermiş suyunu ayarlayamadım hepsi bozuldu.Diğer resimleri diğer günlere bırakıyorum. Bu gün yazlığa taşınıyoruz.Tabi bu bir seferde olmayacağa benziyor.Balkonda bayağı bir çicek var.Bu gün ilk defa kendimi frenledim ve Baumax a gitmedim.Gidersem duramayacağım çünkü.
|
Mor salkim cok güzel Fikret bey, kac yilda bu hale geldi?
|
Bol çiçekli güzel bir yaz sizinle olsun Fikret bey bahçeniz şimdiden çok güzel olmuş:)
|
Fikret abi sana kızgınım hala. Ve Kasap abimle Kaptan abime de aynı şekilde. İkinizin bahçesindeki soğanlı bitkileri gördükçe dizginlediğin, uğraşamam dediğim sempatimi dışa vurdurdunuz. 1'le başladı 2,3 derken 80 lale soğanı 10 sümbül 2 nergis soğanı aldım. Bu da yetmiyormuş gibi lalelerin her rengini toplamaya çalışır oldum :D Sonra sümbüllere geçtim. Aaa bu renk yok aa bu renk yok aldıkta aldık. Her aldığımda aklıma gelenleri tekrar yazmayayım. Ama sevdim bu işi. Eh birde kıvırabilirsek tamamdır.
|
Sn. Fikreteren, morsalkımınız ve gelincikleriniz bahçenize çok yakışmış. Morsalkımın altındaki, ortası koyu renk-kenarları beyaz çiçek nedir? (Mesaj#972, 3. ve 4. fotoğraf)
|
Ben de aynı çiçeği soracaktım :)
Fikret bey ; uzun süredir sesiniz çıkmıyordu ,merak etmeye başlamıştım. |
Sevgili Fikret bey bahçe düzeniniz çiçeklerin hepsi birbirinden güzel mor salkıma bayıldım ellerinize saglık
|
Alıntı:
|
Tohumdan yetiştirdiğim domateslerim biberlerim olsun meyveler belirginleşsin, güllerimde açınca inşallah ablacım.
|
Alıntı:
|
Sevgili çiceksever 70 çok teşekkür ederim.Bahçeleri gezmek gerçekten çok güzel.Yeni bir şeyler öğreniyor insan .Öğrenmenin yaşı yok .Çicek isimleri ve bazı yaratıcı firikler .vs. Mor salkımı sormuşsunuz yazlık olalı 16 sene olduğuna göre 10-12 senelik vardır.Bende kokusuna hayran akldım.Şimdi onun yanına sarısın diktim.
Sevim K. çok teşekkür ederim.Bu sefer doğru yazdım . Furkan kardeşim.Çok güzel ve zevkli soğanlı bitkiler.Ne yazık ki mevsimlik.Madem soğan işine girdin.Sana bazı soğanlardan gönderirim.Sende ne soğanları var bilemiyorum. Yer olmadığı için benim zahmetli bir iş her sene sök sonbaharda yeniden dik.Biraz alatmam gerekecek.Sağlık durumu da buna el vermiyor zaten. Sevglil KİRAZ VE NURCANAYBAY merek ettiğiniz Gelincik çiceği.Doğanın bana hediyesi.Tohumları olursa gönderirim. Sevgili Periş çok teşekkür. Yazlıktan yeni geldim.Düğün varmış akaşma geri döneceğim.Sizlerle paylaşacağım bazı resimlerim vardı. |
2 Eklenti(ler)
Anemonlar.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dün akşam resim yüklemek istedim.
Hatların bozuk olmasından dolayı gönderemedim. Yazdığım yazılar ve resimler boşuna gitti.Şimdi acele yazlığa dönmek gerek.Sevgili arkadaşım kargo ile çicek gönderecek onu bir an evvel almam gerekiyor. |
1 Eklenti(ler)
Şakayık
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025