![]() |
Alıntı:
|
Sevim Hanım.
Fikret bey değil, parmakları karıştırmış adınızı. Hani tuşlar da yakın olsa. Fakat siz anlamışsınız. |
Poligala çok güzel olmuş. Cemo bende istiyorum bilseydim toplantıdan önce isterdim .
|
Fatma teşekkür ederim. Cemo sağolsun.
|
Sayın Sevim K nasıl cevap verceğimi inan bilmiyorum.Hata parmaklarda değil akılda.Kimbilir o anda ne düşünüyordum.Özür dilerim.
|
Alıntı:
Ne düşündüğünüze gelince kesinlikle aklınızda çiçeklerinizle ilgili birşey oluyordur:))) |
3 Eklenti(ler)
Güneş çıkınca ben soluğuyazlıkta aldım. İlk göze batanlar nergisler oldu.
|
3 Eklenti(ler)
Kırmızı bahar dalından sonra başka bir dalı daha açmış. Lale ve iris diğer açanlar
|
4 Eklenti(ler)
Kendiliğinden çıkan aslanağzı. Anemonlar ve scilia (siberrica)
|
3 Eklenti(ler)
Clemantisler bu gittiğimde tamamen yeşillenmişler.
|
Alıntı:
O mavi cicekler varya, bir ömür kardeş. Ben hergün tavaf ediyorum bahceyi, hep aynı gibi..Sen bir gittin ne güzellikler cıktı. Bu havalar ısınsın artıkk, yoksa Afrika ya kacacağım:) |
4 Eklenti(ler)
Paneonia(şakayık), muskarin, yonca, ve fritillaria persia bu sene yine çicek yok
|
Evet Cemo kardeş clemantis ve şakayıklar filizlenmişler.Afrikaya gitmeye ne gerek var.Çiçeklere bakınca insan zaten ısınıyor...
|
Adıyaman lalelerini söküp Vildan Sönmez e yollayalım. Onun terasta ne güzel acmış. Bizi sevmedi bu Adıyaman:(
|
Alıntı:
|
Sayın Fikreteren,bahçelerizde gezindim,ama hiçbir şey koparmamakla beraber,biraz gözüm kaldı diyebilirim. Maşallah çok sıhhatli çıkışları var bilhassa clematisler,bendekiler biraz cılız. Şaka bir yana çok zevk aldım,ellerinize sağlık.Renkli,sıhhatli,bol çiçekli bahçeler hepimizin olsun efendim.
|
Sevgili Cemo çok doğru söylüyorsun bu laleler bizi gerçekten gerdi. Bari bu sene açsaydı değil mi? Vildan hm.püf noktasını biliyor herhalde gönderelim gitsin. Sizin orada kar var mı ? Burada güneşle beraber çok soğuk var.Üstelik seradan da sardunyaları çıkardım.Hayırlısı olsun.
|
Sayın berrinb çok teşekkür ederim.Onurlandırdınız. Hanım güllere gübreli su vermişti herhalde clemantislerde istifade etmiş olacaklar.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
|
Kar olsa, bu kadar soğuk olmazdı sevgili Fikret.
Dışarıda sabah yağmur, bisaat sonra güneş, sonra don var sanki, bırrrrrrrrrrr:)) Afrikaya gidemicem şimdilik cok istememe rağmen ama..cumartesi Adana dayım kısmetse. İliklerimi ısıtıp gelirim:) |
Yinede Afrika ya yaklaşmış oluyorsun.Bizede sıcak gönderiver.Sana zahmet olacak.
|
1 Eklenti(ler)
Astilbe kendini göstermiş. Diğer üç renk henüz çıkmamış
|
2 Eklenti(ler)
Ters laleler
|
2 Eklenti(ler)
O gün maydonoz,roka,tere diktim. Diğer taraftan çileklerin yerlerini değiştim.
|
Soğanlıların kıskandıracak kadar var abi maşallah. Çileklerimiz güzel olurda bol bol verir inşallah bende bu haftasonu dikeceğim. Her bir taraf çamur olduğu için yerlerine yerleştiremedik daha. Belki geç kaldık ama ne yapalım
|
Sayın Fikreteren; Kıskanç bir insan değilimdir ama bu güzellikleri kıskanır oldum. Her bahçenize girdiğimde kıskanacak bir şey buluyorum. Bir de capcanlı, ne kadar albenililer.
Ne diyeyim. Maaşallah. Maaşallah...;) |
Furkan'cığım çok teşekkür ederim.Çilekleri beraber yeriz. Dikim için ise geç kalmadın.Baksana kış geri geldi sanki.
Sayın Uzaylı çok sağol..Artık gözüm alıştı herhalde bana artık çekici gelmiyor. |
Sayın Fikreteren çiçeklerinizi seyrettikce içim açıldı bu gidişle yaz gelmeyecek herhalde. Buhafta Kemaliyeye dönecektim bugün kar yağışı başlamış şaştım kaldım gedeyimmi kalayımmı.
|
Teşekkürler Fatma hanım.Bizim buralara yaz haziran ortlarına doğru geliyor.Soğuk havalar oluyor.Bende güneşi gördüm gittim ama 2-3 saat sonra hava bozdu.üşüdük. Ama değdi temiz havayı koklamak yetiyor.
|
5 Eklenti(ler)
Bugün misafir gedi.Banada baumax yolu göründü.Tabii elim boş dönmedim.İki renk onbiray,aromalı bitki, bodrum papatyası ve lavanta aldım. Lavantayı tohum alacaktım baktım ki uğraşmaya değmez saksıyı tercih ettim tabii..
|
5 Eklenti(ler)
devam.. BODUR KARANFİL , geçen sene aldığım kalançorelar açtılar.Bir de kurbağa aldım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025