![]() |
1 Eklenti(ler)
Elma ağacı çicek açtı.Bir ara gelen sis meyva oranı düşürdü.Bir kısım çicekler meyvaya dönemediler.Arkadaşlar resim yüklerken sorun yaşıyorum. 5 resmi birden yükleyemiyorum.Resmi yüklerken çok bekletiyor.Web sitesinde sorun var yazıyor.Bu da insanını şevkini kırıyor haliyle..
|
3 Eklenti(ler)
Fikret bey merhabalar nasilsiniz? Uzun zamandir bahcenizden resimler paylasmadiniz bizlerle halâ eve dönmediniz sanirim. Sizin gönderdiginiz medine dügmesi tohumlarini ektigim saksidan birkac degisik bitki filizlendi. Medine dügmesine benzer bir bitki görebiliyormusunuz?
|
3 Eklenti(ler)
Tekrar merhabalar Fikret bey. Sizin hediyelerinizden ilk acan cicek olan kantaronlari yine sizin sayfanizda paylasmak istedim. Cok güzel bir cicek umarim tohumunu alabilirim. Sevgiler, selamlar.
|
Fikret bey bahçenizde gezmek çok güzeldi,ama birazda umutsuzluğa kapıldım.Uzun yıllar uğraşmam gerekecek anlaşılanGüzellikler için teşekkürler.
|
sn .tamerr çok teşekkür ederim.Bahçemi şereflendirdiniz. Hiç umutsuzlanmayın zaman su gibi geçiyor.Hepsi yoluna giriyor.Yeteki sağlıklı ömrümüz olsun.
|
2 Eklenti(ler)
Dostlar size Amarliys lerle merhaba demek istedim.
|
Çok güzeller, bayıldım...
Bu sıra hava durumunda sizin tarafların oldukça soğuk gittiğini görüyorum. Dün Samsun 8 derece diyordu. |
Hosgeldiniz Fikret bey, özlemistik sizi ve bahcenizi...
|
Teşekkür ederim sayın limon.Bu gün hava çok güzeldi.Güneş vardı.Bayağı kızdırdı.
Hoş bulduk ciceksever 70 Yeni resimleri sizlerle paylaşmaktan için sabırsızlanıyorum.Yaz bayağı hareketli geçti.İZMİR ' e kız verdim. O yüzden bahçeden bu sene uzak kaldım.. |
Hayirli olsun Fikret bey. Mutluluklar dilerim kiziniza.
|
Fikret bey yazdan kalma kareler için teşekkürler kızınızada mutluluklar dilerim
|
Sevgili ciceksever 70 ve Selahattin 67 iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
|
5 Eklenti(ler)
Bu yaz biraz aceleye geldi.Böcek oteli yapmaya çalıştım . Allah seneye nasip ederse biraz daha gelişmişini yapmayı düşünüyorum. Amacım bahçedeki böcekler barınak olsun .Böceklere sığanacak çerçöp , yapraklar,kıvırcık saç,yün yapağı bulaşık teli,spiral yay kullanarak faydalı böceklerin sayısını artırmak.
|
1 Eklenti(ler)
Özür dilerim.Böcek oteli yerine havuz çalışması göndermişim.
|
Alıntı:
Öncelikle kızınıza mutlu bir yaşam dilerim, yuvadan uçurmak kolay değil, insan her şeyi unutuyor o devrede. Ben de sizin gibi bahçemi ihmal ettim bu yıl, seneye her şey düzene girer inşallah. Böcekler için barınak düşünmek hiç aklıma gelmezdi, çok güzel bir fikir kutlarım sizi, inşallah bol bol uğur böcekleriniz olur :) Yazdan kalma kareleriniz çok güzel, özellikle kenarı kırmızı biyeli amaryllisinize bayıldım, çok asil duruyor. Yeni sezonda yeni güzellikleri paylaşmak dileği ile... |
Sevgili Adalet hanım çok teşekkür ederim. Yazdan kalan diğer resimleri yüklemeye çalışacağım. Kenarı biyeli amaryllis 1-2 sene açmadı .Çürüdü zannettim ama bu sene açınca sevindim.
|
Sevgili fikreteren;
Böcekler için korunak ilginç bir fikir. Acaba işe yarayacak mı? Doğrusu merak ediyorum. Sevgili dostum. Benden Kızılçanak çeliği tutturuvermemi istemiştin. Fidan epeyce gelişti. Sana verebilecek kadar çelik çıkar. İstersen sana göndereyim. Zira ben ay sonuna doğru işlerimi bitirebilirsem İstanbul' a dönmeyi planlıyorum. Dönünce diktiğim çelik ile ilgilenemem. Ayrıca Allahtan ,dünkü soğukta donmadan biraz dul çiçeği tohumu almıştım. Ondanda istemiştin. Birlikte gönderirim. Özelden adresini mesajlayıver lütfen. Herşey gönlünce olsun. Esenlikler diliyorum. |
Sevgili Orhan bey merhaba.Böcek otelinin işe yarayacağını umuyorum.Faydalı hayvanların bahçeye gelmesine yardımcı olacak.Seneye daha geniş ve teferruatlısını yapacağım. Adresimi özelinize gönderiyorum.Teşekkür ediyorum.Kendinize iyi bakın.
|
bahçeniz çok güzel görünüyor elinize sağlık görünen oki bayağı çaba sarf etmişsiniz
|
Çok teşekkür ederim sedat 38 darısı sizin başınıza.
|
5 Eklenti(ler)
Bu sene almış olduğum bodur hatmi çicekleri maşallah bir metreyi buldu.Bir daha inanmamak lazım. Diğer taraftan yaz başı çok rüzgar esti gül ağırlığı tartamadı.
|
1 Eklenti(ler)
Bu sene limon a çekirgeler dadandı.Küçük değiller büyük ve yeşil çekirgeler limonun yaprağı delik deşik ettiler.
|
5 Eklenti(ler)
Ve diğer çicekler
|
Fikret bey ;
o gül'e ne olmuş öyle ,tam seyirlik :) Duyduğuma göre kızınız İzmir'li olmuş ,artık bir ayağınız burada olur . Bekleriz efendim :) |
Sayın nurcanaybay o gül rüzgardan yıkıldı.Biz de sizin gibi seyrettik .Güller dökülünce de budama yapmak zorunda kaldım.
Evet. kızım zaten İzmirli idi ama bu sefer tam sizin oralı oldu. İzmir e geldiğimde eşimle kapınızı çalabilirim.Çok teşekkür ederim. |
Sayın fikreteren, hoş geldiniz kızınıza mutluluklar dilerim.
Sarmaşık gülünüz ve mevsimlik çiçekleriniz harika sağlıkla tadını çıkarın sevgiler saygılar. |
4 Eklenti(ler)
Paraşütle bir misafir geldi.Ve diğer çiceklerden çeşitlemeler
|
4 Eklenti(ler)
hymenocallis sulphur green
|
2 Eklenti(ler)
Zeki bey in hediyesi
|
4 Eklenti(ler)
devam
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025