![]() |
1 Eklenti(ler)
Lale ağacı.Bunu siteden almıştım hemde pahalıya .Fidenin kendisi 10 tl .kargo parası 10 tl .yani Ordu ilinin toprağını satın almış oldum.Şimdi bu boya geldi.
|
Ellerinize emeğinize sağlık.Kargolar gerçektende büyük bir sorun.Fiyatlar çok uçuk.Ne yapalım bu güzelliklere değer.
Saygılar |
Yaptığınız arajmanlar harika olmuş. Lale ağacını bende çok seviyorum, yer darlığı yüzünden düşünüyorum. Hepsi çok güzel, ellerinize sağlık.
|
Arkadaşlar bu lale ağacının okadar çok çeşidi varki,
inanın şaşırdım, araştırma yaptığımda hayran kaldım. Kargo parasına değer. |
Sayın fikreteren Kardeş lale ağacını bahçen de gördüm biraz hüzünlendim zira, nur için de yatsınlar kumyaka2010 bahçeme lale ağacını hediye olarak göndereceğini söylemişlerdi,lale ağacının ben de böyle bir anısı var Sizler güle güle büyütünüz.
|
Sayın Bahtiyar gülü seven dikenine katlanır diye bir atasözümüz var.Tabi çok paralar verdik çicek sahibi olacağız diye.
Sevgili Fatoş çok teşekkür ederim.Şu anda saksıda lale ağacı.Hızlı büyüyor. Sevgili Bahar araştırmalarıma göre çiceği çok güzel olduğu için aldım.En az 10 senelik olmadan da açmıyormuş.Sonbaharda da yaprak renkleri sararıyor.O halinide çok seviyorum. |
Sayın Canbolat, çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.Sizin yeriniz çok yinede diklebilir.Sonbaharda sararan yapraklarıda çicekleride çok güzel.Bence dikin .
|
Dİkeceğim Fikret Bey dikeceğim.
|
Bende iklim şartlarını öğrenip dikmeyi düşünüyorum.
|
Bahar hanım bahçeniz büyükse alın derim.Büyük ağaç oluyor çünkü.
|
3 Eklenti(ler)
Amatör hobicinin hediyesi süs patlıcanları
|
3 Eklenti(ler)
Üçüz çiceği ve süs biberi
|
2 Eklenti(ler)
Sardunyalarımdan.
|
Sayın Fikret Bey Siz beni bu renklerle orta yerimden çatlatmaya mı niyetlisiniz emeklerinize sağlık:))
|
Yücel bey bahara isterseniz köklendirip gönderim.Ferah olun.Teşekkkür ederim.
|
Fikret bey ilk resimdeki sardunya muhteşem görünüyor :)
|
Evet sayın Günebakan.İzmir' e gittiğimde almıştım.Nedense pek gelişme göstermedi.
|
Bu çeşit sardunyalar nedense zor gelişiyorlar bunun değişiği bende de vardı ne yazık ki öldü umarım sizinki kocaman olur.
|
Sayın Günebakan ben onu alalı 4 sene oldu.Şöyle bir kocaman çicek olamadı.
|
Alıntı:
|
O zaman ölmediğine sevinmek lazım Fikret bey çıkmadık candan ümit kesilmezmiş:)
|
Sayın Fikreteren; Ben İzmirdeyim ama, ben de böyle bir sardunya çeşidi görmedim. Yaprakları için bile yetiştirmeye değer. Çok beğendim. Araştırmalıyım. Ama ne isimle arayacağım? ek ismi vardır. Güle güle büyütün.
İnşallah bu kadar kişinin övgüsünden sonra biraz coşar ve sizi sevindirir. |
Sayın Serkan İstanbul teşekkür ederim.Yazın bizim buralardaki seralarda gördüm.Gezip bakmak lazım.Brir de beni böyle değişik şeyler hemen çekiyor.al beni diyor.Bende alıyorum.
|
Evet güne bakan dediğiniz gibi.Yan taraına dal diktim o da tutmadı.Yaşarsa ne ala..
Sayın Uzaylı onu biz AVrupa çicekçilikten almıştık.Urla dan.Sahibi Gönül hanım hep sardunya üzerine hnım o kadar çeşit ,renk görünce havalara sıçramıştı.Ama değmiş. |
Fikret Bey ilk sardunyanız çok değişik,hiç görmemiştim.Acaba adını biliyormusunuz.Çiçekçilerden ismi ile arattırsak.Yaşadığımız yerde çok çeşitli çiçek bulma imkanımız yok.Ancak eş dost yardımıyla istanbul **** izmirden aldırabilirim.
saygılar |
Sardunyanın yaprakları çok değişik ve bir o kadar da güzel. Maşallah diyelim nazar olmasın :)
|
Sayın Yeşilçay ve usia çok teşekkür ederim. Sayın Yeşilçay isimle bulamazsınız.Çünkü çicekçilerin pek isim bildiği yok. İsmi pelrganium vancovver centennial. Görüp almanız gerekiyor bence.
|
3 Eklenti(ler)
Komşum rize'den meraklıyım diye yeni bir bitki getirdi. Adı dikelli kabak.Toprağa dikmeden bir kül tablasına konuyor.toprağa değmeden kök salıyor.baharda da toprağa dikiliyormuş.Kızartması çok güzelmiş.
|
3 Eklenti(ler)
Yasemin çok hoş nefis kokusu var ha.yranım ona
|
sayın fikreteren ; size tavsiyem diken kabağını seraya ekmeniz yoksa soğuklardan olmuyor şuan benim bahçemde var.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025