![]() |
Sn nurcanaybay.Bahçenizi gezdim.Her şey çok güzel.Rengarenk bitkileri bol olsun.
Saygılarımla |
Yeni yılınız kutlu olsun
|
Teşekkür ederim .
Ben de, güzelliklerle dolu bir yıl diliyorum hepimize. |
Sevili Nurcan hanım, yeni yılını kutlar, bütün güzel olan herşey sizinle birlikte olması dileğiyle sevgiler.
|
Yeni yılınız kutlu olsun.
Yeni umutlar , yeni dostluklar , tatlı heyecanlar ve sağlık , mutluluk getirmesi dileğiyle ailenizle birlikte huzurlu bir yıl olmasını ümit ediyorum.. |
Fatoş hanım ,Fatma hanım ;
güzel dileklerinize çok teşekkür ederim. Güzellikleri hep birlikte yaşayalım :) Sevgiler |
Yeni yılınız kutlu olsun Nurcan hanım'cığım herşey gönlünüzce olsun:)
|
Yeni yılınızı tüm yüreğimle kutlar, sağlıkla, başarıyla sevdiklerinizle birlikte daha nice yıllar görmenizi ve geçirmenizi dilerim...
|
Sevgili Günebakan çok teşekkür ederim ...bilmukabele :))
Nazlı hanımcığım teşekkür ederim ,ben de sizler için tüm güzellikleri diliyorum. |
Nurcan Hanım mutlu yıllar
|
Nurcan Hanım Yeni yılınız gutlu olsun.
|
Sevgili nurcanabay size ve ailenize mutlu bir yil dilerim.
|
Sn.Gulbirsen ,Sevim hanım ,Çiçeksever ;
hepinize teşekkür ederim. Ben de siz'ler için sağlık-mutluluk-huzur diliyorum.Daha nice yıllar ,birlikte, güzellikleri paylaşmak dileğiyle... Sevgiler |
Sevgili Nurcan hanım yeni yılda sağlıklı, mutlu, bol çiçekli, güzel günler diliyorum:) Sevgiler.
|
Yeni yılın ilk günün de,
herşeyin gönlünüzce olmasını,bir de bol çiçekler diiliyorum. Selamlar. |
Sevgili Nurcan hanım, bahçenizi zevkle gezdim, bütün çiçekleriniz çok güzel
Özelikle su sümbülü muhteşem. Yeni yılınız kutlu olsun. |
Sevgili Füsun hanım ,Hülya hanım ve Vehibe hanım ;
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Yıl boyunca ,hepimizin çiçeklerin den sağlık fışkırsın ,dokunduğumuz çoşsun :)) Sevgiler |
Köpişler çok tatlı Maaşallah bitkilerede zarar vermiyorlar. Bahçeniz harika renk renk bir çiçek bahçesi elinize sağlık ilk kez gördüğüm bitkileriniz var. Herşey biryana asma kayısı sarmaşık güle bayıldım. Benim yerim az olduğundan çok gül edinemiyeceğim ama gül bitkilerin şahıymış buradada onu anladım. Maaşallah.
|
Bu arada havuzda mükkemmel inşallah bende böyle daha ufak bir hali ile yapabilirim.
|
Canan hanım
beğenmenize sevindim ,teşekkür ederim. Havuz 1,5'a 2 mt. gibi ,fotoğraflarda daha büyük görünüyor.Yaparsanız çok hoşunuza gideceğine eminim ,içine bir de nilüfer koydunuzmu tamamdır :) |
Akvaryumumda Nilüfer var, lotus var mutlaka böyle bir süs havuzu düşünüyorum Allah izin verirse ama, derinlik en az ne olmalı, nilüfer saksı ile mi oturtulmalı içine minik balık vs. ne yapanbilirim (Süs balığı büyük olamaz çünkü penbe lotus ince yapraklı) Havalandırma ben yokken nasıl olabilir araştırmaktayım. Yel değirmeni gibi birşeyle güç elde ederek suyu hareket ettirebilirmiyim onu araştırıyorum şimdi. Gene burada sitede öyle birşeyler okudumdu.
Nasip. Beğenmek ne kelime bayıldım harika üzeri harika çiçekleriniz var MAAŞALLAH. Bank altı kuyu etrafı gibi görsel zenginliklerle dolu tebrik ederim. |
Benim nilüfer 50 cm kadar derinlikte ,saksısı ile birlikte .Suyu hareketlendirmeniz doğru olmaz diye düşünüyorum çünkü durgun suyu sevdiklerini okudum pek çok yerde.
Niyetlenmek ilk adım ,kolay gelsin :) Peyzaj-Bahçe düzenleme başlığını inceleyin derim.Saksılarınız için de succulent düzenlemeleri başlığından faydalanabilirsiniz. |
bahçeniz harikaaa bayıldım
|
Nurcan hocam İzmire yağan kardan dolayı çok üşümüş olmalı ki parmaklar donmuş klavyenin tuşlarına basamıyor,Nurcan hocam bilirsin ki site sensiz çok sessiz,artık ses ver:)
|
Evet katılıyorum. Nurcan Hanım çok zevkli biri... Hazır vakit varken bize ilginç fikirler verebilir. Mesela bulaşık eldivenine beton doldurulup form verilen ilginç saksılık göstermişti. Ben mutlaka deneyeceğim. Ayrıca kızımın bebeklik küvetini bahçede depoda tutuyorum. Bahçede nilüfer ya da su sümbülü için hazır olsun diye... Yeni üye iken Nurcan hanıma özelden yazmıştım. Size bir sır vereyim, sizin kuyu bizim bahçede taklit edilecek ama üzerinde tavuk çevirme yapılacak demiştim. Fikrimi ilginç bulup gülüşmüştük. Henüz olmadı ama olacaklar listesinde... Daha çok fikir bekliyoruz. Nerdesiniz?;)
|
o kuyu yok mu o kuyu beni de hasta etmişti,hastalık hala devam ediyor yakın olsaydım bir formül düşünürdüm:D
|
Sabah olmuş :)
Gecenin bir yarısında göz ucuyla dalmıştım bu şirin bahçeye bir daha çıkamadım :D Sevgili arkadaşım bu kadar mı olur, ince ince nakış nakış bezemişsiniz her köşeyi. Bazı fotoğraflara tekrar tekrar dönüp baktım. Harkulade :cool: İlk halinden bu güne süper bir gelişme. Bana da moral oldu cennetiniz. Yüreğinize sağlık, rengarenk, estetik bir bahçe olmuş. Esinlenme serbest mi? Sevgilerimle, mutlulukla yaşayın güzelim bahçenizde :p |
Alıntı:
Tebrikedrim nurcan hanım maşaallah bahçeniz binbir çeşit. |
Sevgili nurcanaybay, her köşesinden renk ve güzellik fışkıran bahçenizi hep beğenmişimdir. İlk yıldızlarınız vermek bana kısmet oldu. Sevgiler..
|
Sevgili nurcanaybay,çok şirin eviniz ve bahçeniz var
Küçük dediğiniz o güzel bahçenizde yok yok ellerinize sağlık. Zevkle dizayn edilmiş olduğunu gördüm.Hele o güzel kuyunuz ,çok harika Benim de hayalim bahçemde görmek istediklerimden biri. Bakır mangalanızın eşi bende, sobadan kor çekip kahve pişiriyor hem de ısınıyoruz. bazen de mumluklar koyup süs olarakta kullanıyorum. Bahçenizde sağlıklı sıhhatlı günler geçirmenizi temenni ederim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025