![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım; Fotoğrafa eşimle birlikte baktık. İkimizde torununuzu size benzettik. Güzelliğini sizden aldığına karar verdik. Allah sizede, torununuzada sağlık içinde uzun ömür versin. Bu arada Allah bizede torun görmeyi nasip etsin. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Sevgili Adalet Hanım, Öncelikle torununuza bayıldım.Maşallah çok tatlı,allah nazarlardan saklasın. Adalet hanım, sizin şu tohumdan fide yetiştirmedeki başarınıza hayranım. Sürekli sayfanızı takip ediyorum. tohum işinde o kadar beceriksizim ki geçen seneden beri aldığım tohumların haddi hesabı yok ama nafile. Özellikle petunya ya harcadığım emeğe yanıyorum. Bir türlü büyütemedim. Şöyle balkon kenarındaki saksılarımda sarkan petunyalar olsa fena mı renk cümbüşü şeklinde...Sizden ders almak lazım ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sevgili Adalet hanım, torununuza sağlıklı,mutlu uzun yıllar dilerim. İkinizde çok şirin çıkmışsınız. Gerçekten torununuz size benziyor Nehir'di adı yanılmıyorsam, pembiş yanaklaraından öperim onu. Tohumlarınızın maşallahı var aman nazar değmesin de , bahçenizde bu sene yine göz şenliği yapabilelim.Bende sizin gibi şaşırtırken bir kaç tohumu karıştırdın ne neydi hatırlayamıyorum.İlk defa tohumdan yetiştirdiğim için de yaprak yapılarından tanıyamıyorum kadere kısmet ne çıkarsa bahtımıza olacak. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Gallalarıma salyangozlar dadanmış elimle temizledim.![]() Hostalarımı ve çuha çiçeklerimi diktim. ![]() İrisler açmaya devam ediyorlar. ![]() Küçük leylak ağacım bol çiçeklenmiş, acaba leylak budanır mı, biraz daha derli toplu bir görüntü istiyorum. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Adalet abla bahcede calismaktan yeni geldim senin bahcene daldim. Hersey cok güzel ve bakimli tadini huzur ve saglikla cikarmani dilerim. Ben leylaklarimi cicekleri bozulur bozulmaz buduyorum. Genelde cicek actigi dalin altindan bir karis kadar birakarak budayin deniyor ama ben cok da dikkat edemiyorum dogrusu. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanımcığım; öncelikle Allah kavuştursun diyorum. Dilerim yeni mekanları kendilerine mutluluk ve huzur getirir. Nehirciğimi de benim için çok çok öpün. Maşallah fideler, küpeler çok güzel gelişmiş. Adını bilmediğiniz üzerinde siyah noktalar olan bitki sevgili Jineop'un hediyesi nicandra. Benimkiler de çimlendiler ama sizinki kadar büyük değiller. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Bence de, o kadar zarifler ki, kıyamam ben onlara. Sevgili Satı hanım, hiç zahmet olmaz, ancak Son baharda tekrar hatırlatırsanız sevinirim. Bundan sonra İstanbul kazan ben kepçe, mutlaka görüşürüz, en azından bir yapı markette ve ya serada rastlaşırız ![]() Sevgili Sebo, fotoğrafı çekerken öyle çok rüzgar vardı ki, koklamayı akıl edemedim, yarın bir koklayayım bakalım bu güzelliği. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım, hiç zahmet olmaz, ancak Son baharda tekrar hatırlatırsanız sevinirim. Bundan sonra İstanbul kazan ben kepçe, mutlaka görüşürüz, en azından bir yapı markette ve ya serada rastlaşırız ![]() Sevgili Adalet hanım,çok teşekkür ederim, sonbaharda hatırlatırım. Adalet hanım,ben İzmite beklerim, bakın izmitte zengindir sera ve çiçekçileriyle ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Adalet Hanım, Fotoğraftaki şirin kız torununuz galiba Çok şeker..İstanbul'a taşınan kızınızın çocuğu mu?Bu arada fooğrafları ekledim. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet, Sebze adasıydı, sıcak komposttu derken, yorgunluktan siteye göz ucu ile bakıp cıkabiliyorum. Aklım hep buralarda ama. Pazarda lobelya fidesi buldum, nasıl sevindiğimi sen düşün ![]() |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayak basacak yer kalmadı diyebilirim, ama bazı fidelerim evde bekliyor daha, İstanbul dönüşü herşey yerini bulacak inşallah. Bu da senin için. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Adalet abla her gün bahceni geziyorum hep ayni seyleri yazmis olmamak icin mesaj yazmiyorum. Bahcene ben coktan bes yildiz verdim bile. Eline saglik hersey cok cok güzel. Clematisi senin ve Limon hanim sayesinde sevdim benim bahcemde de her yil artarak cogaliyor. Kisa dayanikli olmasi benim icin cok arti bir puan. Bizim eksi 20 derecelere bile dayaniyor. Sevgiyle kal... (Torunun da cok cok sevimli bana bu yil kismet olmadi ama böyle tatli bir kizim olsun cok istiyorum) |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili FüsunANK, gören herkes aşık oluyor clematisime, yaylada hatta Mersin'de hiç tanınmayan bir çiçek, en kısa zamanda bir clematis edinmelisin ![]() Teşekkürler Yılmaz bey ![]() Sevgili Acemifüsun, çok teşekkürler. Sayın Yücel Canpolat, üzülmeyin, ben size gönderirim çok yakında İstanbul'da olacağım, Bauhaus dan alıp size postalarım ![]() |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgili Gilan, teşekkür ederim, aklıma getirdiniz, büyütüp çerçeveleteyim bari ![]() Sevgili SDurul, nazik sözleriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bahçe başlığımız evimiz gibi, sanal da olsa bir kaç küçük sözcüğü hak ediyoruz değil mi? |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Yılmaz bey, her birinin dalına nazarlık takacağım bundan sonra. Sevgili Sevim hanım, ben de sizin lalelere bayıldım ![]() Sevgili Dağ çiği, hoş bulduk, ben de sizleri özledim, gezmek istediği bir çok bahçe var, kim bilir ne güzellikler yüklediniz. Sevgili Fmerry, bahçeme ilk defa geliyorsunuz sanırım, hoş geldiniz. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Füsun, senin sayende bu görüntüler oluştu, fikir babası(pardon)annesi sensin. Bu arada şu kolaj yapmayı mutlaka öğrenmem lazım ![]() Cumhur bey, bir kaç yıl sonra dediğiniz gibi olabilir ![]() Sevgili Fatoş, teşekkürler. Sevgili Dudi, bence yıldızlı "10" u liliumlara saklayın ![]() Sevgili Sevim hanım, yaz geldi tüm bahçeler şenlendi, buyrun gelin yakından görün sardun hanımları ![]() |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Adalet abla elinde clematis tohumu varsa resmini yükler misin? Biliyorsun bizim burada cok rahat yetisen bir bitki. Tohum toplamayi denemek ve paylasmak ben de isterim. Sevgiler. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|