Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Sevgili adalet hanım bahçemde o güzel rüzgarınız esmiş .Kaç günlerdir meraktayım . Sizin sayfanıza girip bakıyorum . Adalet hanım nasıl , ne güzelliklerle uğraşıyor diye . Bakıyorum son mesaj benim  .Üst üstte sık boğaz etmeyim sizi diye yazmadım  .
İstanbul toplantısına katılacağınızı okudum. Bende çok arzu ediyorum . Özellikle sizinle tanışmayı çok istiyorum . Umarım bir aksilik olmaz görüşürüz .Sevgiler .
|
Sevgili aleydi, "sıkboğaz etmek" olur mu hiç, sayfamı aktifleştirmiş olursunuz, memnun olurum
Doğrusu son birkaç senedir bahçemle pek ilgilenemiyorum, bahçem Torosların tepelerine yakın bir yerde yani dağın başı, bense Mersin'deyim, özellikle kış aylarında gitmek çok zor.
Bir de bu sene iklimi şaştı Mersin'in, ben burada kombiyi çalıştırırken İstanbul'da kızım yarım kollu tişörtüyle fotoğraf yollamış, çok şaşırdım.
Bu gün ya da yarın bahçeme gitmeyi düşünüyordum ama, çok yağmur yağdı, yarın da devam edecek gibi görünüyor, yine gidemiyorum anlayacağınız
Toplantıya gelecektim tabii ki ama hiç hesapta olmayan şeyler çıktı, sanırım yetişemem artık.
Ama Nisan sonuna doğru İstanbul'a gelebilmeyi umut ediyorum, haberleşir buluşuruz, ben de sizi tanımayı çok çok isterim.
Sevgilerimle.