![]() |
|
![]() |
#4203 |
Ağaç Dostu
|
Ben geldiiiimmm...!!! Nihayet köyüme döndüm, ben yokken komşularım bahçemle ilgilenmişler sağolsunlar. Süs bitkilerinin olduğu yerlere hiç dokumayın diye tembihlediğim için orası karmakarışık olmuş. Dün bahçeme gidip kiraz topladım, vakit azdı ama yine de fotoğraf çekebildim, tabii her zamanki gibi fotoğraf makinamı unutmuşum, iyi ki telefonlar var. Tabii önce clematisler, Blue Angel ve pervane yasemin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Ağaç Dostu
|
Sebze bölümü.. ![]() Kiraza gel kiraza ![]() ![]() ![]() Bahçemden bu kadar, zaman kısıtlı olduğu için bazılarını fotoğraflamayı unutmuşum. Tatilde Bellaflora isimli bir yer gezdim, gördüğüm güzellikler karşısında dilim tutuldu, ah ah.. vah vah.. edip durdum, tabii bir tane bile alamadan bakmakla yetindim ![]() Ama bol bol fotoğraf çektim, bir çoğunu ilk kez gördüğüm güzellikleri sizlerle de paylaşacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Hoşgeldiniz Sevgili Adalet hanım bahçenize. Sizi ve çiçeklerinizi çok özledik.Pervane yasemin ve clematis nasıl güzel olmuşlar.Bahçenin her köşesinden bir güzellik fırlamış. Hepsi birbirinden güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Ağaç Dostu
|
Bellaflora
Bellaflora... Avusturya - Linz Fotoğrafları çektiğim sırayla yüklüyorum, bir kısmını tanıyorsunuz bu yüzden açıklama yazmıyorum. Tanımadıklarımı zaten yazamam, hem bitkinin, hem isminin ayrı ayrı ayrı çekilmesi zordu. Alan çok büyüktü, her yeri gezemedim, bir çoğunun başında hipnotize olmuş gibi kalakaldım ![]() Buyrun... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim, ben de sizleri özledim. Arasıra foruma girip baktım ama telefondan mesaj yazmak fotoğraf yüklemek zordu. Bahçemi biraz şenlendireyim diğer bahçeleri gezmeye çıkacağım ![]() Sevgilerimle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Hepsi de biribirinden güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Ağaç Dostu
|
Hatıralarmış kalan, herşey boş herşey yalan, Yalnızca zaman zaman canlanır hatıralar. O güzel yüreğiyle ne bahçelere ne hatıralar bıraktı jineop. Sanki bu dünyanın insanı değildi, bir melekti. Her zaman sevgiyle anıyoruz, değil mi sevgili Adalet hanım. Hatıralarla yaşamak acıtıyor bazen. Bugün bir gariptim zaten, oraya bakıyorum annem, buraya bakıyorum kızım, clematislerde jineop. Yaşanmışlıklar, yaşanamayanlar. Neyse boş ver. Ne iyi ettin Adalet hanım, bahçeni ve güzel yorumlarını özlemiştik. Yıldız yasemin ve clematis birlikteliği çok hoş olmuş. ![]() En az dört yıllık pervane çiçekli yaseminimi mutlu edemedim bir türlü, yerinde sayıyor. ![]() ![]() Bayıldığın bitkiye ben de bayıldım. Hepsi çok güzel, elimizde olsa da hepsinden edinsek.Nasıl bir aç gözlülükse bu? Çok uzattım, devamını bekliyoruz. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() Bahçeniz tabi her zamanki gibi yine harika, maşallah. Hele 4205 nolu Liliumlarınızın son karesine hayran kaldım renk uyumuyla çok güzel bir kare yakalamışsınız. Galalarınız ona keza çok güzel olmuşlar. Paylaştığınız her bir çiçek de maşallah maşallah hepsi birbirinden güzeller. Teşekkür ediyoruz, sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Adalet Hanım çiçekleriniz çok çok güzel.. Hoş geldiniz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Durul'cuğum, yaşamda bazı şeyleri "önümüze katmak" değil, "ardımızda bırakmak" zorundayız biliyorsun ![]() Hatıralar bizleri gülümsetebilmeli sadece, yaşamımıza bir süre de olsa eşlik ettikleri için onları sevgiyle yâd edip rahat bırakmalıyız, diyorum da.... Kendim de inanıyor muyum acaba ![]() Canım, pervane yasemin hem çok arsız hem de çabuk gelişiyor, muhtemelen yerini beğenmemiştir. Sabah güneşi alan bir yerde mutlu olur diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine'ciğim, güzel sözlerin için teşekkürler. Bahçede fazla bir güzellik yok aslında tüm bitkiler birbirine sarmaş olmuş. Ben aralarında güzel görünenleri seçmeye özen gösterdim. Bu sene yaz gelmekte gecikince birçok bitki de şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırmış, senin bahçede de vardır öyle haberler. Dahliaların bir kısmı açmışken bir kısmı da topraktan kafayı yeni uzatmış meselâ ![]() Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili akçabardak.. Sevgili Jakin, hoş buldum, siz de hoş geldiniz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|