![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Clematislere de gübre şerbeti veriyor musun abla?Keçi gübresi alıp su ile karıştırsam versem olur mu yoksa suyun bekletilmesi mi gerekiyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Adalet ablacigim bu cimlenen tohumlar ne bölümüne bir kac resim ekleyecegim vaktin olursa bir göz atar misin senin gönderdiklerinden mi diye? Her sene ayni sey ne oldugunu unuttugum bir seyler kaliyor hep. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene duvar demirleri takılırken yarısını koparmışlardı, bu sene daha gür bir şekilde ve iri açıyor acem borusu. ![]() ![]() Ben bu minik güzelliğe aşık oldum, her gün fotoğrafını çekmek istiyorum, bu ne güzellik Allahım... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Pazar günü yağan yağmur, sebzeleri, meyveleri mahvetti, tabi çiçekleri de. Kabak ve hıyarların yaprakları epeyce sarsıldı, domatesler yerlere yattı. ![]() ![]() Biberler henüz bahçeye geçeli bir ay oldu, hava soğuk olmasına rağmen ilk mahsuller görünmeye başladı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Tabii ki clematis olmadan olmaz, açmaya devam ediyor, başına buyruk uzadı gitti, terasa dolanacak artık. ![]() ![]() Mini çiçekli dahlia, çiçek formları çok hoş. ![]() Katmerli cosmoslar canlandılar, onlara mümkün olduğunca az su veriyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekler özgün ve üstelik özenle yetiştirilmiş olunca, bahçenin albenisi artıyor tabiiki! ![]() Bu bahar başlangıcında, Bauhaus' ta epeyce bir çeşit üzümsü meyve fidanı vardı satışta. Pek özenmemiştim. Ama sizin fotoğraflarınızı görünce canım çekti. Gelecek bahara kadar hevesim kaçmazsa, bende alıp dikeceğim. Bu arada bana gönderdiğiniz Daturaları bitten ve sümüklüböcekten kurtarabildim. ![]() Tekrar teşekkürederim. Sağlıkla kalın! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Adalet ablacigim bu kosmos filizi olabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Size 50 paket çiçek tohumu göndererek ödemek istiyorum. Ben 26 seneden bu yana(Hakan'ın Doğum tarihi) evde sigara içmiyorum. Sigara molası diyorum zaten. Mola verip bahçeye çıkarım. Meyveyi'de dalından yemeyi severim. Olağan üstü bir durum olmazsa ihlal etmem. Yataktan kalkamayacak durumda olursam içerim. Camı pencereyi açıp. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Harikasınız, sevgili Kiraz, Günebakan, Cemo ile de msn.den görüştük bulamamış, ama Günebakan'cığım kopya vermiş ![]() Gözlerimiz bitkiye çiçeğe öylesine aşina ki, başka detayları görmüyoruz. Aslında fotoğrafın ismi, "Elma dersem çık" olacaktı ama sonradan vaz geçtim, çabuk bulursunuz diye. Buyrun, kendileri bahçemin teklifsiz misafiri oluyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ülkü'nün hediyesi, pembe gazania. ![]() Glayöllerden bordo olanı da açtı, ama hep bir tarafa yatma eğiliminde, bağladığım halde dik tutamıyorum. ![]() Sarkıcı lobelyalarım, her biri bir kelebek kadar güzeller. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Kaybettik
|
Küpeler çok güzel çiçeklenmiş Adalet hanımcım. Benimkiler de nihayet tomurcuk tomurcuk oldu. Ama henüz açmadılar. Sarı gazanyadan başka açmadılar diye sızlanırken benim de pembe gazanyam oldu. Komşu bakkalda varmış ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Adalet abla gazania cok yillik mi, sanirim senin pemben bahcede ben de de bir adet pembe gazania var ama saksida eger cok yilliksa bahceye alayim. Bu arada sevgili Finduk52 ben kokulu liliumlari Trompeten Lilien diye aldim, Asiatische Lily olanlar komuyor ama cicegi cok büyük. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Sırasını bekleyen adını unuttuğum sarmaşık tomurcukta, bakalım ne güzellik çıkacak ortaya. ![]() Liliumun çiçeği şu anda altı tane oldu, kokusuna ve seyrine doyum olmuyor. ![]() Madem radikal bir karar aldık, elden gitmeden doya doya seyredeyim bari. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Sırasını bekleyenlerden biri daha, yer orkidesi, bir kaç güne kadar güzelliğini görebilmeyi umuyorum. ![]() Hava serin gidince yıldız çadırları coşamadılar bir türlü, bu dün iki tane daha pembe açmıştı çok sevindim. ![]() İki gündür yağan yağmur ankara çiçeklerimi berbat etti. Yerlerde sürünüyor zavallıcıklar, onları sökmem gerekecek ama yeri boş kalacak, n'apsam acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Artık böyle.... güzel demek yok, gaz vermek hiç yok. Bırak dinlen kardeşim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Kaybettik
|
Hım ne zamandır uğramamıştım buraya sohbet bahçesi gibi olmuş, kimler gelmiş kimler gelmiş Hayyamdan dörtlükler yazılmış ![]() Adalet hanımcım tohum alma veya almama konusunda haklısınız. Çeşit çeşit mevsimlik çiçekler on kuruşla yirmi beş kuruş arasında satıldı seralarda. Ben geçen yıl petunyalara para vermedim. Seralarda kolaylıkla bulacağımız çiçekler için tohuma para vermek gereksiz geliyor artık bana. Düzenleyen sevim.K : 01-08-2010 saat 15:37 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Ne diyebilirim ki, bizi bizden daha iyi tanıyorsunuz ![]() Sevgili Finduk'cuğum, seni de kendimize benzettik sonunda. Senin bahçende açsın bir görelim sonra düşeriz peşine ![]() Rüya bahçesine çok yakışacak eminim Yücel bey. Cemo'cuğum, bir defa yasak delmekle bir şey olmaz d'imi canım bence sen çimleri sök, yer açılsın şöyle kocaman(Atila bey görmeden)hem bak çok yıllıkmış ![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdiden yasakları delmeye başlarsak, nisana kadar yandık demektir Canım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|