![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
[QUOTE=nuaymu;1509235]Sevgili Akçabardak'a fotoğraflı teşekkür etmenin vakti geldi, çok çok çoook teşekkür ederim ![]() Bu vakte kadar asma çubuklarından tık yoktu, ümidimi kesmedim, yağmur alabilecekleri bir yerde beklettim ve sonuç: Eklenti 650035 Akçabardak dut fidanı da göndermişti sağ olsun, o fidan da yaprak çıkarttı, fotoğrafını çekeceğim en kısa zamanda. Asma çubuklarının bugünkü halleri daha güzeldi, yapraklar daha belirginleşmiş, hatta çıkmış ![]() Sevgili nuaymu, çok özür dilerim, mesajın gözümden kaçmış bu gün gördüm. O günden bu zamana epey bir zaman geçmiş, umarım asmaların durumu iyidir. Tutmadıysalar eğer Ekim ayında tekrardan gönderirim, dutlarda bir sorun olmamıştır umarım. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2015
|
Sevgili nuaymu, çok özür dilerim, mesajın gözümden kaçmış bu gün gördüm. O günden bu zamana epey bir zaman geçmiş, umarım asmaların durumu iyidir. Tutmadıysalar eğer Ekim ayında tekrardan gönderirim, dutlarda bir sorun olmamıştır umarım. Sevgilerimle[/QUOTE] Sevgili akçabardak; özre hiç gerek yok ![]() Dutlardan biri yaşıyor, onu evden kaçırmak zorunda kaldım. Bizim şaşkın kedi, bir baktım dut yapraklarını yiyor. Asma yapraklarını da yerdi bulsa ![]() ![]() Gerçi bahçeye dikseydim daha iyi durumda olurdu ama onu dikmek istediğim yer henüz hazır değil. Yaprak asmalarını dikeceğim yere de nihayet karar verdim, henüz onlar da saksıda ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2015
|
Bizim küçük çardağın son hali: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|