Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nuaymu
Olaylar şöyle gelişti:
Geçen yıl Sevgili Akçabardak, sayfasında dut yaprağından ve çok nefis yaprakları olan bir yaprak asmasından sarma yapmıştı, özenip bir yorum yazmıştım. Ah istesem, diye içimden geçirmiş ama isteyememiştim. Bir de ne göreyim? Akçabardak bana bir mesaj yazmış, mesajda o duttan ve o asmadan gönderebileceğini söylemesin mi? Söyledi
Sonra bazı hastalıklar, hastane olayları yaşadık biz. Babam vefat etti, siteye giremedim. Biraz kendimi toparlayınca hemen ağaçlar.net’i açtım tabii. Aslında toparlamaya yardımcı olsun diye daha ziyade. Ve bir mesaj daha:
Sevgili Akçabardak söz verdiklerini hazırladığını söylüyordu. O kadar zaman geçmişti, ben ortalarda görünmemiştim ama unutmamıştı. Güzeller güzeli 
Tekrar teşekkür ederim.
|
Sevgili nuaymu, yine mesajınızı çok geç gördüm, malum yaz sezonu olunca evim kalabalık oluyor, o yüzden foruma pek sık giremiyorum.
Gönderdiklerim için sizleri mutlu edebildiysem, ne mutlu bana. Ben sizlerden daha da çok mutlu oluyorum, her zaman ve her konuda elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Çekinmenize hiç gerek yok.
O dut var ya, şimdi artık yok, kesildi

Sebebi ise dalları bahçeden dışarıya çok taşıyormuş, site yönetimi bütün ağaçların budanması konusunda karar aldı

eşim de sinirlendi ve ağacı tamamen kesti. İyi ki göndermişim, artık sizin bahçede yeşerip hayatını sürdürecek, ben de bundan çok hoşnut duyacağım. Güle güle büyütün. Sevgilerimle