![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirdiğim lobelyalar. 1 paket tohumdan 4-5 kök çıktı. Aralarında 1 kök pembede vardı ama o kurumuş. Lobelya gibi çok ufak tohumlu olanları tohumdan üretmek gerçekten zor bir iş. İlkbaharda bazı çiçekçilerde bulunuyor. Hatta pazarda görüp mavi renginden almıştım. Sonra pembesinide çiçekçide gördüm ve aldım. Onları direk bahçeye dikmiştim. Şimdiden yayılmaya başladılar bile. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Alıntı:
peki bu pazar hangi pazar? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
İlksen hn. Yakuplu da salı pazarı var çiçekçiyle bayağı bir tanışdık artık. İlkbaharda Yalova dan getirip satıyormuş. Hatta özel isteğiniz olursa getirebilirim demişti. Seneye kısmet olursa ona sipariş vereceğim. Çiçekçi ise Kavaklı ya inerken Garip çağla diye bir çiçekçi var oradan almıştım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetişen petunyalarım. Petunya yetiştirmek zevkli geldi bana. Tohumlar çabuk filizleniyor ve şaşırtma yaptıktan sonrada yerlerine çabuk adapte olup hemen çiçek açmaya başlıyorlar. Bu sene de tohum toplamaya devam. Şimdiye kadar katmerliler henüz tohum oluşturmadılar. ![]() ![]() Bu petunyalarda evrim geçirmeye başladı sanırım. Ama bu hallerini çok sevdim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|