![]() |
|
![]() |
#663 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Sevgi, çok güzeller çok; hepinize maşallah!.. Çok sağlıklı görünüyorlar, ellerine, gönlüne sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Küpelileriniz çok güzel gelişmiş güzel günlerde büyütün Sevgi hanım, iğne oyası gibi her biri.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevgi hanım; Küpeli çeşitleriniz ve renkler çok güzel, inşallah uzun ömürlü olurlar. Sıcak renkleriyle Kırmızı sakızınızıda güle güle büyütün, ilk izlenimlerim bunlar Sevgi hanım'cım, diğer sayfalarınızıdaki yeniliklere bakalım ne gelişmeler var bahçenizde. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür
Yeni bir sevinç yeni bir heyecan. Su sümbülüm çiçek açmaya başlıyor. 2 gündür çiçek sapına benzetiyordum ama emin değildim. Bugün ucundaki renklenmeyi görünce hemen fotoğraf makinemi kapıp çektim. Artık çiçek açınca ne kadar çekerim bilemiyorum. Sn. Ahmeter hocama ve Ayça ablama binlerce kez teşekkürler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Ağaç Dostu
|
Küpe çiçeğim geçen kışı saksıda kış bahçesinde geçirdi. Havalar ısınmaya başlayın saksıyı dışarı çıkarmıştım. Ertesi gün kuvvetli rüzgardan dalları kırıldı ve bende kırılan dalları hemen buraya diktim. Köklendiler ve büyüdüler. Önce tomurcuklarını açmadan döktüler. Gübre takviyesi yapınca şimdi bir tanesi çiçeğini açmaya başladı. Kışı da burada geçirecekler. Bu kış onları ve beni büyük sınav bekliyor. Sanırım bu türleri soğuğa ve sıcağa daha dayanıklı. ![]() Rüzgarda o kadar büyük dal kırılmıştı ki 5 çelik yapıp diktim. Hepside tuttu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Ağaç Dostu
|
İkisi bir arada. Hercai ve rozet çiçeği ![]() Akşam sefası ilk çiçeğini bugün açtı. Şimdi elimde 3 çeşit akşam sefası var. ![]() Çelikten yeni diktiğim sardunya küçücük boyuyla çiçek açtı. ![]() Geçen sene çelikten yetiştirdiğim ve kışı bahçede geçiren sardunyalarımdan ![]() Küpe çiçeklerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevgi, bütün çiçeklerinin itina ile bakıldığı belli oluyor kutlarım, ellerine, emeklerine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Bahçenize hayran kaldım, özellikle küpelileriniz bir harika. Allah nazarlardan saklasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Ağaç Dostu
|
Gazanyadaki örümceğe benzer böcek geçen gün petunyanın tam orta kısmında duruyordu ve petunyanın orta kısmı beyaz olduğu için kendiside beyazdı. Bugün sarı gazanya ya geçmiş ve sarı renge bürünmüş. Fotoğrafını çekerkende kaçmaya çalıştı ve arkasındaki tombul gövdenin sivri ucundan sıvı bıraktı. Bu böcek umarım zehirli değildir. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili Sevgi, bütün çiçeklerin çok canlı ve bakımlı ellerine sağlık. Geçen sene aynı şey benimde başıma geldi, kar beyazı olan sardunyamla kırmızı sardunyam yan yana duruyorlardı, beyazım kırmızıyla tozlaşmıştı, ortası toz pembe bir renk almıştı, sonra hemen onları ayırmıştım ![]() Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevgi hanım, maşallah bahçeniz şahane olmuş, emeklerinizin karşılığını almak bu olsa gerek . Gerçi gezdiğim bütün bahçeler şahane, hepsine de ayrı ayrı bayılıyorum. Keyfini sürmeniz dleğiyle. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili aheste, Çok teşekkür ederim. Hoşgeldiniz. Sanırım bende bu gidişle pembeyi çıkaracağım oradan. Sevgilerimle. Sevgili ipektuğçe, Hoşgeldiniz epeydir yoktunuz. Ziyaretinize çok sevindim. Çok teşekkür ederim. Her zaman beklerim. Özletmeyin kendinizi ![]() Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevgi gazanyaların çok güzeller; hatta tohum bile yapmışlar tohum almak istiyor isen tamam, fakat istemiyor isen geçen çiçekleri uçlarından kopart. Çok güzel olmuşlar... Hele ki feyz almış sardunyan maşallah ne kadar güzel olmuş. Ben de yakın koyayım o halde sardunya saksılarımı. Ellerine, emeklerine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|