![]() |
|
![]() |
#722 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Zencefili bende unutmuşum siz sorana kadar. Aslında iyi ki de unutmuşum gelişimini görmek bana da süpriz oldu. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Ağaç Dostu
|
Hediyelerim
Sevgili aheste nin süprizleri beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim. Rabbim seninde gönlüne göre versin arkadaşım. Beyaz katlı maviş ve tek katlı beyaz maviş. ![]() ![]() ![]() Katmerli sardunya çeliklerim. İkisini sakız sardunyasının yanları boştu onun saksısına diktim. ![]() Diğer ikiside burda inşallah tutarlar ve güzelliklerini gösterirler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Güle güle büyüt sevgili arkadaşım, saksıları doldursunda, çiçekleriyle mutlu etsin seni. Ne kadar çok hırpalanmışlar, hiç dikkat etmiyorlar taşırken, 2 gün kargoda da bekleyince baya bozulmuşlar, üzüldüm şimdi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Ağaç Dostu
|
Hiç üzülmeyin sizin elinizde olan birşey değil. Kargodan kaynaklı. ![]() ![]() Yuvarlak saksıdakiler mi katmerli sardunya? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sanırım onlar, ayrı ayrı sarıp üzerine yazmıştım ama yazı mazı kaldıysa tabi kargoda, çeliklerden onlar gibi geldi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgi hanım bahçeniz, Su Sümbülü, Petunyalar, Sardunyalar çok güzel özellikle küpeli çiçeğini beyendim.Nerdeyse bütün üyelerin sayfasında var benim acilen küpeli çiçeği almam lazım çok sevdim bu çiçeği daha doğrusu sevdirdiniz çok teşekkür ederim sevgiyle kalın.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Ağaç Dostu
|
Sümeyra hn. hoşgediniz bahçeme. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Küpe çiçeklerini çok seviyorum. Şimdilik 4 çeşidim var. Klasik olanından epeyce bir çelikledim ama diğerleri henüz yavru. Umarım onlarıda çoğaltır ve çeliklerini paylaşırım. Bursa da da eminim güzel yetişir. Sevgiler. Düzenleyen Sevgi : 01-08-2013 saat 14:37 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür
Sellukayı tatil dönüşü balkona almıştım ve üst kattaki demirlere iple bağlamıştım. Kısa sürede hızla büyüyerek üst kata tırmandı. ![]() ![]() Dün akşam incelemeye çıktığımda tomurcuklarıyla beni karşıladı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
eh darısı başıma inşallah bebeğin çiçeklerini bende görrürüm. benimkisi anca filizlendi.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Ağaç Dostu
|
Lavantanın çiçek saplarından budadım ve dökülen tohumlarını ayırdım. Tohumdan yetişir mi? ben denemedim. Tohumlaşmamış olanlarını ise lavanta keselerine doldurdum. Misler gibi çekmeceler lavanta kokacak. Sizlere de lavanta yetiştirmenizi tavsiye ederim. Zira satılan lavanta keselerinden çok daha fazla kokulu oluyorlar. Budanan lavantalar tekrar çiçeklenmeye başladı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sevgi Hanım sellukanız tomurcuklanmış çok güzel. Sizin adınıza çok sevindim. Mis kokulu çiçeklerini benim yerimede kokmayın zira ben bu senede çiçeklerini göremeyeceğim galiba. ![]() Lavantalar tohumla da üretilebiliyor. Kendimden biliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Merhaba Sevgi Hanım; Ben geldiiiiiiiim. Pc bozuktu. Tamir edildi. İlk iş sizin bahçe gezildi. Benimkide gayet iyi gidiyor. Sizin taşlardan alındı koyulde çimlerin yanına. Çimler ilk kesim oldu. Şimdilik tek sorun sabırsızca çabucak büyümelerini istemek. Sevgiler Segi Hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |