![]() |
|
![]() |
#631 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gülsu, çiçek hastalığının maalesef ki çaresi yok. Bir defa bu hastalağın pençesine yakalandımı kurtuluş yok. Bende dün 2 çelikle eve döndüm. Olmayan renklerde hep gözüm. Biri siyahi sakız sardunya diğeride kırmızının başka tonuydu. Isteyebileceğim yerlerdi de sağolsunlar verdiler. Bende onlara bendekilerden vereceğim. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
İyiakşamlar Sevgili Sevgi, Bugün elyaf içine konmuş çimimiz geldi. Serdik suluyoruz. Elyaf nemli kalması için sulama gerekiyor. Sizin taşlardan buldum. Ancak beyaz değil. Çimento rengi gri yani. Yoksa siz beyaza mı boyadınız. Birde Edremit'e bakacağım. Begonyaları kışı geçirdiğini bilmiyodum. İstanbul da yaşarsa Akçay da da yaşar. Kolaylıklar dilitorum size...))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim taşların rengide krem rengi ile açık sarı arası bir renkti. Kirli beyaz da değil tam beyaz değil. Tabi toprak ve çimlerin arasında zamanla renk değişikliği olacaktır. Artık bahçe sayfasınızı açında bizde sizin bahçenizi gezelim. Merak içindeyim. Sizede kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Saygı ve selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Giriyorum çıkıyorum yorum yapmaya mecalim kalmıyor.. Zevkinizi konuşturuyorsunuz gerçekten, hayranlıkla takip ediyorum, emeğinize sağlık.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Sevgili Sudenur, bu güzel sözler sözler beni fazlasıyla mutlu etti. Senin bahçenin ve yaptıklarının yanında pek lafı olmaz. Beğeni ve ziyaretin için çok teşekkür ederim. Sn. h_dogan; Sn Adneser; zencefil filizlendiği için bende toprakla buluşturayım dedim. Şimdilik filizler büyüdü ama gelişim aynı şekilde duruyor. Umarım bitki gelişirde bende merakımı gideririm. Gelişme olduğunda tekrar paylaşırım. Sayfamı ziyaret eden tüm doğa dostlarına da çok teşekkür ederim. Sizlere ortancalarımın güzelliklerini sunuyorum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Ağaç Dostu
|
Katmerli begonvilim iyiden iyiye renkleniyor. Bu muhteşem görüntü için ne kadar teşekkür etsem de az. ![]() ![]() Bu da geçen sene bauhaus tan aldığım ve budamadığım begonvil. Biraz cılız. ![]() Bu da budadığım begonvil. Daha canlı ve sağlıklı gözüküyor. Yakında çiçekleri de renklenecek. Şimdilik net sonuç çıkaramıyorum, gözlemlerim devam ediyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Ağaç Dostu
|
Lilium
Beyaz lilium kendini bahçenin starı ilan etmeye çalışıyor ama nafile. Şimdilik bahçenin gözdeleri ortancalarım. ![]() Bu lilium un soğanlarını biraz geç diktiğim için mi böyle cılız oldu anlamadım. 3 tane soğanı nisan ayı sonlarında dikmiştim onlar da yeni baş gösterdiler. Bakalım onların gelişimi nasıl olacak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Ağaç Dostu
|
Ağaç minesiyle arkadaşlığımız 17 seneye dayanıyor. 17 sene önce Antalya dan getirdiğim ağaç minesini önceki evin balkonuna ve apartmanın bahçesine dikmiştim. Apartmanın bahçesindekiler kötü muameleye rağmen halen yaşıyorlar. Balkonumdakiler ise geçen sene taşınırken saksısıyla getirdim ama o kış çok soğuk ve don olduğu için yeşillenmediler. Tohumlarından yetişenler de oldukça fazlaydı. Şimdi tohumdan yetişen 3. nesille başbaşayız. Saksıda kalanların bir tanesi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sevgi hanım ellerinize sağlık hepsi muhteşem. Ortancaların renkleri çok güzel. Hemde yerini sevmiş. Sağlıklı görünüyor. Gece mumu bodur boylu mu? Anlayamadım. Benim bahçede uzun boylu olanları var. Onun bahçenin arka taraflarına ektim. Böyle bodur olanı olsa yakınına ekip çamasını yakından seyretmek lazım. Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selam ve sevgilerimle. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Maşallah Sevgili Sevgi... Ne kadar güzel, emeğinizle diktiniz, yetiştirdiniz ve yemeğinize aş ettiniz. Bence çok güzel bir duygu. Ellerinize, gönlünüze, emeğinize sağlık... Afiyet, bal şeker olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Ağaç Dostu
|
Geçen seneden tohumlarını yere döküp kendiliğinden çıkan ve gübre ile suyu görünce azan sabah sefaları benim yokluğumu fırsat bilip, turuncu gülümü sarmalamışlar ![]() ![]() Bugün ellerime dikenler bata çıka hepsini ayıkladım ve farklı yere sardım. Gülümde artık nefes almaya başladı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tatil dönüşü maviş beni çiçekleriyle karşıladı. Dolayısıyla sevincim kat be kat arttı. Ayrıca dün çok özel misafirlerim vardı. Ahmeter hocam ve saygıdeğer eşi Ayça ablam ziyaretleriyle ve hediyeleriyle beni çok mutlu ettiler. Tekrar teşekkür ederim. İlk fotoğraf akşam görüntüsü, ikinci fotoğraf sabah saat 7 de güneş ışıkları ile, ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Ağaç Dostu
|
Bugün saksı boyamakla uğraştım. Aldım elime sprey boyayı 1 saksı ve su sümbülümü koyduğum sarkıt saksıyı boyadım İlk olarak Ahmeter hocamın hediyesi su sümbülü. Bu vesile ile tekrar teşekkürler. ![]() Bu da yavrusu, o kadar çabuk çoğalıyor ki birini cam fanusa koydum, diğer yavruyu da komşum istedi ona verdim. ![]() Begonyalarda Sn. Kgursan dan, lisilerin yanında gelen hediyelerim. Aslında 3 tanelerdi ama bir tanesi ben yokken ölmüş. ![]() Siyah saksıyı boyayıp begonyaları diktim. Sarının yanına da kırmızı koydum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|