![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudenur, hoşgeldin. Irislerimin ilk senesi henüz bir tane açtı. Karışık renkli olarak almıştım. Bakalım diğerleri ne zaman açacak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen Sevgi : 24-03-2013 saat 22:50 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Bu güzelliklere baktıkça Allahın büyüklüğüne bir kez daha inanıyorum kuru daldan nasılda muhteşem güzellikler yaratıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Rabbim herkese nasip etsin. Bu güzellikleri görecek sağlık sıhhat versin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Ağaç Dostu
|
10 yıllık ve adları mazı imiş Sevgi hanımcım, ayrıca 3 yıllık olduğunda güzel bir form aldığını öğrendim, 50 cm ağaç aralığı ve devamlı üstten budama yapıyorlar. Siz niyetine girdiyseniz bence bir an önce kollarınızı sıvayın ![]() Not: İstanbu'lda fiatları nedir bilmiyorum, aldığımız mazıların boyutları 60 ila 80 cm aralığında 2.5 tl dediler 2 tl ye aldık bilginize. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Ağaç Dostu
|
Menekşeler, sümbüller harika görünüyorlar Sevgi hanım. Benim sümbüller ilk çiçeklerini açtılar bitti derken, 2.kez çiçek açmaya başladılar. Bu normal mi acaba, ilk defa sümbül yetiştirince şaşırdım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Ben tahmin etmiştim aslında beyaz olacağını. Açık renk açacak gibi demiştim. Çok güzel açmış sevgili Sevgi güle güle seyreyleyin. Maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yalnız geçen yıllarda hep saksıda yetiştirdim. Bu sene bahçe toprağında değişiklik olacakmı bakalım, onuda seneye göreceğiz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler h_dogan, sümbül çok olunca hangi birini çekeyim şaşırdım. Tekrar gibi gözüksede aslında her biri ayrı ayrı sümbüller. Birde bahçede sümbüller hükümdarlık sürdüğü için onların sözü geçiyor ![]() Sağlıcakla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|