![]() |
|
![]() |
#277 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Şu orkidenin güzelliğine bir bak .Bende merak ettim hangi renk açaçak diye. Aldığınızda çiçekleri yok muydu Sevgili Sevgi .Arkadaşım Kasımpatı ve çuhaların kardeşliği güzel olmuş.Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Yeni güzellikleriniz hayırlı olsun Sevgi. Orkideniz açık bir renk açacak gibi duruyor. Clematisi çok kıskandım, rengi ve katmeri harika görünüyor :P Berryden de bol hasat diliyorum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Clematisiniz de benim de gözüm kaldı. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen selenn : 13-03-2013 saat 23:10 Neden: Hareketli ifade silindi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ipektuğçe, Gülenyüz, h_doğan, Gokcegokce Ve Sudenur, Hoşgeldiniz. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Orkidemi geçen yaz çiçeksiz almıştım. O yüzden merakla açmasını bekliyorum. Bakalım kimin tahmini çıkacak. ![]() Sevgili sudenur, clematisler daha yeni satışa çıktığı için biteceğini sanmam. Bitmiş bile olsa tekrar getirirler. Açık pembesinde kaldı benimde gözüm. En kısa zamanda onuda alacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Sevgi sizi çok iyi anlıyorum; mutlaka almak gerek almaz isek aklımız kalacak... Ben hep öyle yapıyorum 'Aklımda kalacağına en iyisi alayım' diyorum. Valla pazarda bile 5.- TL.ye bir terlik görsem düşünüyorum alsam mı almasam mı diye. Ama konu çiçek olunca hiç düşünmüyorum bile almak gerek deyip alıveriyorum. Mutlaka ALMALI... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kardeşlerin arasına yeni bir çuha eklendi. Sevgili milaca, aslan bahçede koşamadı ama saksıda balkonumu süslüyor. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
böğütlen fazla istilacıdır sevgi hanım, sonra sıkıntı yaratmasın? kökten de yürür, daldırma ile de ilerler. en azından kökün yayılmasını önlemek için büyükçe bir saksı ile dikilebilir diye düşündüm ben. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sümbüllerin renkleri çok güzel.Kasımpatı ve çuha arajmanıda çok hoş olmuş ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|