![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
|
Günaydınlar olsun Sevgili Sevgi Hanım; seklamenler, çuhalar , marullar ve verilen bunca emekler, yüreğinize sağlık bu güzel paylaşımlar için teşekkürler, emeklerinize sağlık Sevgi hanım, ayrıca sebze bahçeniz hayırlı olsun bol bol sebzeler yetiştirirsiniz inşallah. ektiğim marul tohumlarından bir tanesi bile çıkmadı, sizinkilerin maşallahı var güneşi gördükçe daha bir güzel gelişeceklerinden eminim, ne güzel organik organik, sağlıklı olarak tüketeceksiniz, simdiden afiyetler olsun Sevgi hanım. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Güzel sözleriniz beni çok mutlu etti . Çok teşekkür ederim. Inşallah gelin hep birlikte tüketelim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Oğğğ harika ;merhabalar.Nasılsınız. Cyclamen leri döktürmüş sünüz yine, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
Bu ne güzellik. Her şey gönlünce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
/
|
Sn Sevgi Nasılsınız,siz Cyclamen de uzman olmuşsunuz diye düşünüyorum.Yoksa resimdekileri bu sene mi aldınız.Geçen seneden mi ? "Vee çok güzel misafirlerim yolculuğa çıkmışlar." yavrular için mi söylediniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Cyclamenler bu senenin. Misafirlerimi sizde beğendiniz mi? Çok güzel görünüyorlar değilmi? Küçük tomurcuklarım. Evet yavrular için söylemiştim. ![]() Ayrıca satıştaki bitkilerin fotoğrafları için teşekkürler. 2 haftadır bauhausa uğrayamıyordum. Sayenizde oturduğum yerden geziyor ve fikir ediniyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
/
|
Ne demek sizle için varım ben dermişim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
Seklamenlerin show'unu keyfle izliyorum Sevgi hanım; ne muhteşem renkleri var alacasına bayıldım, ayrıca fotoğraflarda kaliteli olunca izlemesi dahada zevkli oluyor, emeklerinize sağlık. Sevgilerimle... http://www.agaclar.net/forum/attachm...7_083733-1.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...6_164125-1.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
|
Seneler önce eminönü çiçek pazarından aldığım soğanlardan biri. Çok verimli olmadıklarını gördüm ama onlar beni terketmedikçe bende onlara bakmaya devam edeceğim. Hastalığım bile cılız sümbülümü fotoğraflamamı engelleyemedi. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Sevgi Hanım,siklamenlerin renkleri ne kadar güzel maşallah,cok da güzel resimliyorsunuz.Tebrikler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgi ve selamlarımla. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
|
Chrysanthemum(kasımpatı)
Mini kasımpatılarım. Sezonda almamıştım çiçeklenme dönemleri kısa oluyor diye. Migrosta bunları farklı isimle görünce aldım. Eve geldim hemen google amcaya sordum yukarıdaki ismi yazarak. Meğersem benim bildiğim kasımpatıymış. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
/
|
Günaydınlar.Renkleri çok güzelmiş.Pempenin güzelliği istersen pempe bir saksıya dik çok güzel olur.Benim fikrimce ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
/
|
Hu hu kimse yok mu !!!!Arkadaşlarımın bahçesini elim dolu geziyorum.Kimse yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bu güzel buket için de ayrıca teşekkürler. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler
Sn. Ahmeter hocamın hediyeleri beni o kadar mutlu ettiki tarifi imkansız. 2 gündür ağzım kulaklarımda geziyorum. ![]() Hocam tekrar teşekkür ederim. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Saygılarımla. Artık benim de bir sellukam var........ ![]() Katmerli begonvilim var....OLEYYY ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|