![]() |
|
![]() |
#397 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Ortancalar için özel bir bakım yapıyor musunuz? Benim ortancalar maalesef hiç iyi görünmüyorlar, 3-4 tane de çelik diktim fakat onlar da kuruyor gibiler. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
![]() Şebboylarınız harika, Lale'ler, Hercai'ler hepsi hepsi çok güzel, elinize emeğinize sağlık.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine, beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Ortancalarıma üç ayda bir ortancalar için olan gübreden veriyorum. Talimatları üzerinde yazıyor. Paketi geçen sene almıştım halen kullanıyorum. Yazın da sabah akşam bol su veriyorum. Ortancalar gölge yerleri seviyorlar. Yazın bütün gün güneş altında olmaktan hiç hoşlanmıyorlar. Birde bol sevgi-ilgi-alaka gösterdimi onlarda şımarıyorlar. Umarım sizinkilerde coşarlar. Sevgili Sudenur, çok teşekkür ederim. Benimde diğeri sürekli sürgün verip boy uzatıyor. Halen tomurcuk yok. İnşallah o üzerindeki resimde görüldüğü gibi açar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Ağaç Dostu
|
Gardenya
Gardenya mı 1 ay önce baumax tan aldım. Ölmeye yakın, kaderine bırakılmış belki bir seveni çıkarda alırlar diye indirim reyonuna koymuşlardı. İçim sızladı ben bu gardenyayı iyileştiririm diye bir deli cesareti geldi. Deli diyorum çünkü daha önce hiç gardenya edinmemiştim. Eve gelir gelmez ilk iş saksını değiştirmek oldu. Gübre, torf ve bahçe toprağından oluşan karışımı hazırlayıp yeni saksısına aldım. Üzerinde ufacık tomurcukları da vardı. Şimdi tomurcuklar biraz daha büyüdü ve objektife böyle poz verdi, ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2012
|
Sevgi hanım,izninizle buraya'Sevgi bahçesi' demek istiyorum..60m2 de bir mucize yaratmışsınız.Hayranlıkla gezdim bahçenizi,düzenli,tertipli,sıcacık ,emek dolu bir bahçe,kutlarım sizi,ellerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2012
|
Offff bayıldımm..bu son karedeki menekşenin rengi harika... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Ağaç Dostu
|
Son sümbüllerim. Rabbim ,seneye bu güzellikleri, hepimize tekrar görmeyi nasip etsin. sağlıkla.... Şeker pembem, ![]() ![]() Sarılım, ![]() Çiçekleri solunca çiçek sapları kesilecek. Gübre verildikten sonra yaprakları sararana kadar sulamaya devam edilecek. Yapraklar kuruduktan sonra yapraklarda kesilecek ve sulanmayacak. Son üzüm sümbülüm de elvada diyor, ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Sevgili Sevgi çiçekleriniz, paylaşımınız çok güzeller. Ellerinize, gönlünüze sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Alıntı:
![]() İlk zamanki görüntüsü eklentide, fazla yapraklarını temizlemiştim. Sonradan yaprakları sarardı en uç yaprakları kaldı. şubat ayında birazcık yanmış koyun gübresi verdim. Besini iyi almış olmalı ki şimdiki görüntüsünü gülümseyerek verdi. ![]() ![]() Diğer uzun yapraklılar da minik sümbül soğanları. Gelişsinler diye dikmiştim. ![]() Bu arada gübreyi alınca gerçek rengide ortaya çıktı. Sonbaharda açık pembeye dönmüştü. Somon rengi sardunyam, ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu da diğer bir güzel, ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |