![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili sudenur, hiç sorma üzüldüm çünkü seçtiğim renk çıkmadı. Evet sonuçta çiçek açtı ama beğenerek seçtiğim renk çıkmayınca hayal kırıklığına uğradım. Benim ikinci aldığımda daha açmadı. Bari o, seçtiğim renk çıksa. Senin ikiside açtı mı? Sevgili YeniGine, yukarıda da yazdığım gibi isteyerek aldığın birşey farklı çıkınca biraz burukluk oluyor. Bu sene büyürde çelik alma zamanı gelince sizinle inşallah paylaşırım. ![]() Düzenleyen Sevgi : 05-04-2013 saat 07:09 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Şebboy
Geçen sene ektiğim fakat umudu kestiğim şebboylar dün beni şaşırttılar. Bahçenin dış cephe çit biberiyelerinin önlerine tohum atmıştım. Sadece filizlenmişlerdi ve 2-3 yaprakta kalmışlardı. Sanırım çiçek açmasalardı farketmeyecektim. ,![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
![]() Şebboylarınız harika, Lale'ler, Hercai'ler hepsi hepsi çok güzel, elinize emeğinize sağlık.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine, beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Ortancalarıma üç ayda bir ortancalar için olan gübreden veriyorum. Talimatları üzerinde yazıyor. Paketi geçen sene almıştım halen kullanıyorum. Yazın da sabah akşam bol su veriyorum. Ortancalar gölge yerleri seviyorlar. Yazın bütün gün güneş altında olmaktan hiç hoşlanmıyorlar. Birde bol sevgi-ilgi-alaka gösterdimi onlarda şımarıyorlar. Umarım sizinkilerde coşarlar. Sevgili Sudenur, çok teşekkür ederim. Benimde diğeri sürekli sürgün verip boy uzatıyor. Halen tomurcuk yok. İnşallah o üzerindeki resimde görüldüğü gibi açar. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Gardenya
Gardenya mı 1 ay önce baumax tan aldım. Ölmeye yakın, kaderine bırakılmış belki bir seveni çıkarda alırlar diye indirim reyonuna koymuşlardı. İçim sızladı ben bu gardenyayı iyileştiririm diye bir deli cesareti geldi. Deli diyorum çünkü daha önce hiç gardenya edinmemiştim. Eve gelir gelmez ilk iş saksını değiştirmek oldu. Gübre, torf ve bahçe toprağından oluşan karışımı hazırlayıp yeni saksısına aldım. Üzerinde ufacık tomurcukları da vardı. Şimdi tomurcuklar biraz daha büyüdü ve objektife böyle poz verdi, ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|