![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu da diğer bir güzel, ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Kırmızı Biber
Sonbaharda sebzeliğimi bozarken biber fidesinin üzerinde tam kırmızılaşmamış küçük biber vardı. Yemekte kullanmayı unutup biber kurumaya başladığında da belki tohum olur diye saklamıştım. Hiç ümidim olmayarak çöpe gidene kadar denemeye karar verdim. Küçük kırmızı biberimden elde ettiğim tohumlar beni çok şaşırttı. ![]() Hemde hepsi filizlendi. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Yelken çiçeği, Barış çiçeği (Spathyphyllum)
Barış çiçeğim, 10 sene önce hastaneye geçmiş olsuna gelen şefimin hediyesiydi. Geçen seneye kadar günden güne küçülen hiç gelişim göstermeyen barış çiçeğime üzülmeye başlamıştım. Fakat yeni yerinden oldukça memnun kaldı.Geçen sene saksı değişimi yapılarak salonun aydınlık yerine yerleştirildi. Ayda bir sıvı gübreli su ile sulandı. En kısa zamanda çiçeğinide göstermesi dileğiyle. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
Bu kadar çok güzelliği bir arada tutmak çok zor olmalı. Gerçekten hayranlıkla sayfanızda geziniyorum. Emeklerine sağlık.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin kamelyalarınız ve çalışmalarınızın yanında lafı bile olmaz. Aslında hep aklımda kamelyalar var sizin siteyi gezdikçe hemen sipariş vermek istiyorum ama komşunun kamelyasınıda gördükçe kendimi frenliyorum. Çünkü bizim bahçe çok rüzgar alan bir yer. Aşırı rüzgarda zavallı kamelya bütün çiçeklerini döktü. Saygı ve selamlarımla. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|