![]() |
|
|
![]() |
#1 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Düşünce ve paylaşımınıza katılmamak mümkün değil. Çimin seyri ve güzelliği tabi ki tartışılmaz. Belirttiğiniz gibi derdi de bir başka tabiiii.... Çekmeyen bilemez. ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Bildiğim kadarı ile vişne ilk 2 yıldan sonra sulama gerektirmiyor. Bu bakımdan bizim yöreye uygun. Ancak civarımızdaki köyler meyveciliği hiç bilmiyor ve eğilmiyorlar bu konuya. Civarımızda da ve İkizce köyünde de, geniş alanda pek vişneye rastlayamadım dersem yalan olmaz. Ortam vişneye uygun ama kafa yapısı sanırım aynı uygunluğu sağlamıyor. Buranın köylüsü ancak iki yılda bir buğday ekmesini, biçmesini biliyor. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu yıl vişneye hasret kaldık. Tezgahlarda doğru dürüst göremedik. Hiç değilse biri kalsın. Böylece farklı zamanlarda meyve veren ağaçlarınız olur. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe sayfamın açılması için istenilen forumsal bilgilerin site yönetimine verilmesi esnasında, benden "Bahçenin var olan durumunu gösterir, çizilmiş planı var mı? Varsa ekleyiniz" sorusuna yönelik olarak basit bir kroki hazırlayıp göndermiştim. Ancak, çok önemli olmasa dahi bu krokinin açılan bahçe sayfama eklenmediğini gördüğüm için bari ben ekleyeyim dedim. Ahım şahım birşey değil. Sadece fikir vermesi bakımında küçük bir kroki, şu aşşağıdaki resim... ![]() Saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Zaten hep böyle diyenlere inanıp, bu güne kadar muhafaza ettik vişneleri... Ancak hasat mevsimi ne gelen oldu ne giden ![]() ![]() Artık maymunun gözü açıldı... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|