![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Epeydir foruma katılamadığımın farkındayım. Bir form ortamında 7-10 gün için geri dönüp moderatörlük görevi üstlenmem nedeniyle pek fırsat bulamadım agaclar.net'e. Bir haftalık diye aldığım görev maalesef 3 ayı geçti Bu arada notebook bilgisayarımı yeniledim. Şu anda notebook'umun işletim sistemi windows 8. Hiç alışamadım bu işletim sistemine. Dolayısı ile ilk önce bilgisayardan sonrasında internetten bir hayli soğuduğumu söyleyebilirim. Bir kaç gün önce yeniden agaclar.net'e yoğunlaştığımda, altar resmimi daha önce açıkladığım nedenle bir iki günlüğüne değiştirmiştim. Sanırım birilerinin hoşuna gitmemiş olmalı ki altar resmim engellenmiş ve eski profilime dönme imkanım ortadan kaldırılmış. Ne diyeyim sağlık olsun profilime kısıtlama getirenlere. Şu an sabahın 06.30 ve güneş çoktan doğdu. Bahçemdeki çimler üzerinde yoğun bir kırağı var. Bir kaç resim çekip arşivime attım. İki gündür bahçedeyiz. Çimleri biçip havalandırma işlemi uyguladık. Bir traktör römorku çim artığı toplayıp ortamdan uzaklaştırdık. Eşim çiçek bantlarında oluşan yabani otları çapalayıp bana yardımcı oldu. Hava 2 gündür hem yağmurlu hemde aşırı rüzgarlı idi. Bu gün şu anda tek bir bulut yok masmavi bir gökyüzü ile sabaha merhaba dedik. Umarım günümüz aydınlık olur. Bu yıl Ankara'da maalesef hiç kar göremedik. Sonbahar ve kış çok kurak geçti. Bahçe yerleşkemizdeki su ihtiyacımızı 2 derin kuyudan sağlıyorduk. Sanırım bu sene yer altı su seviyemiz bir hayli eksilecek. Bu nedenle pompaları daha aşağı indirme ve sitemizin su depolama ve hidrafor sistemini yenileme kararı aldık. İnşallah bir su sorunu yaşamamak en büyük dileğimiz. Hep kendimden bahsettim. Siz ne yapıyorsunuz? Kış dönemi sonrasında faaliyetleriniz ne durumda? Sitenizi ele geçirdiniz mi? Hav havlar ve kuşlarla durumunuz ne alemde? Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|