View Single Post
Eski 10-04-2014, 00:40   #607
s.serdar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Sayın 06dilek.

İlk olarak aramıza yeni katılan ve de bahçe sayfası açan bir üyemiz olarak sizi kutluyor, üyeliğinizin hem de sayfanızın huzur ve mutluluk dolusu olmasını diliyorum.

Ardından sayfamda paylaştığınız güzel düşünce ve dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Umarım bizlerin yaşadığı ve sizlerle paylaştığımız tecrübe ve deneyimlerin ışığı altında, bizlerden devir aldığınız bayrağı daha yükseklere taşıdığınız görmek bizleri çok sevindirecek.

Beni eskiden tanıyan bir kaç dostum bu gün mail atmış. Altar ya da ikon olarak kullandığım o sevimli köpeği kaldırıp, bana hiç yakıştırmadıkları o elinde çay bardağı tutan beyaz atletli kahverengi donlu adamı (tamamiyle yanlış) kendime ikon seçtiğim için beni kınamışlar.

Bu kış Ankara çok kurak geçti ve hiç kar göremedik. Bu nedenle bahçemizi epeyce ihmal ettik. Günlerimiz şehir merkezinde ve oldukça hareketsiz geçtiğinden espiri olsun diye o karikatürü ikon edindim. Yarın sezonu açmak üzere bahçeye hareket etmeyi planladık. En kısa sürede eski ikonuma dönmek üzere tüm agaclar.net üyelerine sevgi ve saygılarımla.

s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön