Sayın s.serdar merhaba!.. Maşallah çok işler yapmış ve başarmışsınız, ellerinize sağlık.
Yeni aldığınız fideleriniz bol mahsullü olsunlar. Sardunya ve petunyalarınız çok güzeller bol bol çiçeklerini görün inşallah...

Maalesef evet sonbaharı da, kışı da oldukça kurak geçirdik, ilkbahar gibiydi. Nisan ayını geçtik son 4-5 günü çok şükür yağmur yağdı. Onun için ben bu sene tohum atmadım. Çok sevdiğim kına tohumlarını olursa olurlar, belli mi olur deyip attım, arkasından çok şükür 3-4 gün bir yağmur yağdı. Fakat bakınıyorum öyle pek çimlenen yok henüz. Yani ben zaten biliyorsunuz sitenin suyunu kullanabiliyorum onu da açmazlarsa hiçbirşey yapamam o yüzden bu sene daha çok saksı da sardunyalara gönül verdim. Başarabilir isem tabi.
Ben yine bildiğiniz gibi

maalesef siteyi hâlâ ele geçirebilmiş değilim, havhavlarım hâlâ benimle çok şükür. Ve kumrular an itibarı ile 2. posta yavrular uçacaklar inşallah. Geçen sene 4'tü yanılmıyor isem, bu sene inşallah 5 olur.
Bu arada kayısı ağacınıza üzüldüm, hatırlıyorum bahçe sayfanızı yeni yeni tanımaya başladığımda kayısıların bereketinden ve ne yapacağınızdan yakınıyor idiniz. Çok üzüldüm. Yeni bir kayısı fidanı alın bari Sayın s.serdar.
Herşey gönlünüzce, rastgelsin inşallah Sayın s.serdar.