![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Hoşgelmişsiniz Sayın s.serdar; sardunyanız hava almadığı için mi bu hale gelmiş acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Hoşgeldiniz serdar bey. ![]() Bahçe sezonunu açmanıza çok sevindim. ![]() Daha dün kulaklarınızı çınlatmıştık YeniGine ablamla. ![]() Sevdiğimiz, keyif aldığımız sserdar bahçesi bir an evvel hareketlense de gözlerimiz şenlense diye dedikodunuzu yaptık. ![]() Çimleriniz ne durumda? Gül budaması yaptınız mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Sudenur. İki gündür kulaklarım çan çan ediyordu. Doktora mı gitsem diye düşünüyordum. Sizi gidi siziiiiiiiii. ![]() Daha sezonu açmadık. Hatta geçen sezonu kapatmaya çalışıyoruz henüz. ![]() Çimlerin durumunu Şubat ayı için oldukça iyi buldum. ![]() Henüz gülleri budamadım. Geçen sonbahardaki halleri ile duruyorlar. Zira bahçede olduğum son günlerin bir gecesinde kar yağışı oldu. ![]() Gece kar epeyce tuttu ama ertesi gün öğleden sonraya pek kalmadı. Eğer havalarda bir anormallik olmaz ise Mart ortalarından önce budamayı şimdilik pek düşünmüyorum. Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Pet şişelerde hava alsın diye hiç delik açmamıştım. Açsaydım da bu sefer soğuk hava içeri girecek diye düşünmüştüm. Hava almadığı kesin. Ama bu yüzden mi oldu kestiremiyorum. Hüsnüyusuflar ne durumda ? Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|