![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
Alıntı:
Bizim buralarda bu menengicin yeni çıkan yapraklarından yemeği yapılır. Bizim buralarda erken yapraklandı . |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok sağ ol, İlknur'cum. Yeni bir şey daha öğrendim. Mutfak bölümünde tarif verirsen denemek isterim. Antep fıstığı reçelini de forum sayesinde öğrenmiştim. Çok da güzel olmuştu. Lale soğanlarını diktiğimden beri sadece bir kez çıkardım. Üşenmezsem bu sene çıkarmayı düşünüyorum. Teşekkürler... Alıntı:
Çelebi lalesini bulamadım ya, yazık bana. Ama gerçekten yoktu. Sayesinde o güzel bahçenizi baştan gezip anıları yadettim ya o bana yeter. Evet yardımcılarımız çoğaldı. Arda Ata'mız biraz büyüsün dedesine yardım edecek. ![]() Alıntı:
Alıntı:
Hoş geldin güzel kızım. Forumdan yüz yüze tanıştığım az sayıda değerli arkadaşlarımdan, kızımın yaşdaşı (yaşın benzemesin). Epeydir görüşemedik, arayacağım. ![]() Eee bu kadar cevaba Pazar günü hızımı alamayarak çektiğim alt komşunun kiraz bahçesini ekleyeyim bari. ![]() Sevgiler, Saygılar hepinize. |
||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Bende yemeğini tavsiye ederim inanılmaz lezzetli oluyor.. Sevgili Sdurul, yeni bahçeniz hayırlı olsun. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|