![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Hepside birbirinden harika, hele o papatyalar yokmu... bayilirim papatyaya... saksinin icinden cikan yabanci bitkiyi yerelmasina benzettim, yapraklari biraz sert ve elinizi hafif tirmaliyormu bir bakin yaniliyorda olabilirim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Merhaba SDurul hanım, sıklamenin dinlenme dönemi bitti galiba? Yaprakları tamamen kuruduğu vakit saksısıyla gölgeye kaldırdığım yumruyu sulama vaktim geldi mi fikrinizi almak isterim? ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yerelması dikmemiştim. ![]() Madem papatyaları seviyorsunuz, son bir papatya fotoğrafı ekleyelim. Bir sürü açmamış tomurcukları var. Hepsi açsa daha da güzel olacak. ![]() ![]() Alıntı:
Yumrudan hiç yetiştirmedim fakat şimdilerde satıldığına göre sulama vakti gelmiş olabilir. Sağlıklı bir bilgi için Sıklamen başlığına bir göz atın isterseniz. Bugün gittiğimiz bahçede bizi kötü bir sürpriz bekliyordu. Dün suyun şarteli açık unutulmuş. Depo dolmuş, havuz taşmış su yola inmiş. Bu kadarla kalsa iyi, evciğin içi on onbeş santimetre yüksekliğinde suyla dolmuş. Kapıyı açınca adeta evden sel boşalmaya başladı. Günümüz su ve eşya boşaltmakla geçti. Eşim patlayan boruları tamir etti. Yarın gidilip halılar yıkanacak ev temizlenecek. Evciğin içindeki su vanaları iptal edildi. Su deposuna şamandra takılacak. Bununla ilgili görüntüler. ![]() Bir kenarda duran kavanoz ambalajı, su şişeleri yerde yüzüyordu. İşin kötüsü yine bir kenarda atılmayı bekleyen kaolin çuvalları da ıslanmıştı. Eşim en çok kaolinlere üzüldü. ![]() ![]() Eğer bu tahliye borusu olmasaydı çok daha fazla su birikirdi. Buradan su akışı akşama kadar sürdü. Tahtaların bir kısmı sökülüp yerin kuruması sağlanacak. Başımıza epey iş açıldı. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Geçmiş olsun sevgili SDurul, su basması ile uğraşmak zordur. İnşallah çabuk toparlanabilirsiniz, çok işiniz var demektir, kolaylıklar diliyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Büyük geçmiş olsun size....Rabbim tekrarını yaşatmayıp beterinden muhafaza etsin.....Kolay gelsin...Yakın olsaydı yardıma gelirdim.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2013
|
çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2007
|
Geçmiş olsun. Bir sürü iş çıktı size. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Büyük geçmiş olsun Sevgili SDurul. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Her işte bir hayır vardır, uzun süre uğrayamadığınız haftalarda olsaydı daha fena olabilirdi, geçmiş olsun SDurul hanım, nazar çıktı, kolaylıklar dilerim.. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
çok geçmiş olsun durul hanım . bilirim çok zordur suyun kurutması iki yıl önce başımıza gelmişti.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili SDurul çok geçmiş olsun Allah başka felaket vermesin.. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim arkadaşlar. Gerçekten hiç iyi olmadı, üç gündür kapı pencere açık kurumasını bekliyoruz. Bazı tahtaları söküp hava almasını sağladık. ![]() Dün biraz daha tahta söktük. Tahtaları tümden söküp zemin için başka çareler düşünüyoruz. Sudenur'un söylediği gibi bunda da vardır bir hayır diyerek teselli buluyoruz. Zaten badana olacaktı, işlerden fırsat bulamıyorduk. Derin temizlik olacak. ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Sayın sdurul büyük geçmiş olsun. Allah'tan yaz günü sıcaklarda başladı, sıcakların yardımlarıyla çabuk kurur umarım. Badana ve temizlik için emrivaki bir durum oluşmuş, kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Yeni görüyorum. Gelmiş geçmiş olsun, fotoğrafları görünce üzüldüm. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
Geçmiş olsun sdurul |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın esemeral, mandalinleerik, pares, teşekkür ederim. Geçti gittti zaten, olacakla öleceğe çare bulunmuyor. ![]() O moral bozukluğuyla ekleyeceğim fotoğrafları ekleyememiştim. O kareler... ![]() ![]() Farklı bir domates. Cins adını bilmiyorum. ![]() Red robin domates. Çimlendirme kabında çimlenmeyince toprağını çiçeklerin yanına dökmüştüm, orada çimlenmiş, şaşırtılmadı. ![]() Süs biberleri. ![]() |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Seneye çimlendirme kabında bir şey çimlendirmek yok, direk toprağa ekilecekler.Çiçek adasının son hali ve oradan renkler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sabah sefaları her yerde. ![]() Yedi yaprak olunca çiçek sapını çıkardı. Çiçeğini ilk kez göreceğim, rengi sürpriz. Bir an önce açsa.![]() ![]() Gül hatmi. ![]() Vapur dumanı yerini sevdi. ![]() Yosunlar suyun yüzeyinde hoş bir görüntü oluşturuyordu. ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
kaza için çok geçmiş olsun sayın durul şeftaliler çok iştah açıcı gözüküyor YERİL VE MAVİ İLE KALIN HER DAİM saygılar |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şeftaliler dün, şeftali toplama ve yemeden sorumlu bahçe bakanı tarafından toplanıp, lezzet testi yapıldı. Sonuç olumlu. Çok tatlıymış. ![]() Daha sonra biraz toprakla oynadık. ![]() ![]() Biberonla sarı çay keyfi yaptık. ![]() ![]() Sonrasında, çiçekleri teftiş ettik. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bizim de hayâlimizdi. Hayâller gerçek oldu, şükürler olsun. ![]() Alıntı:
Lupin artık yetişkin sayılır, beş aylık oldu. Sanırım tutacak, ortadaki küçük yaprak büyümüş, yine minik bir yaprak daha çıkarmış. Yaşamasını çok istiyorum. ![]() ![]() Senin için, dün çektiğim ve beğendiğim bir görüntü ekliyorum. Sevgiyle...Bol suyla yıkanan üzüm. Su olmasaydı ne yapardık, düşünemiyoruz bile. ![]() |
||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|