Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İlknur44
Yeni bahçeniz hayırlı olsun Sevgili SDurul ablacım.
Bizim buralarda bu menengicin yeni çıkan yapraklarından yemeği yapılır. Bizim buralarda erken yapraklandı .
|
Çok sağ ol,
İlknur'cum. Yeni bir şey daha öğrendim. Mutfak bölümünde tarif verirsen denemek isterim.
Antep fıstığı reçelini de forum sayesinde öğrenmiştim. Çok da güzel olmuştu.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
SDurulcum, lalelerin soğanlarını çıkarıyor musun?
|
Lale soğanlarını diktiğimden beri sadece bir kez çıkardım. Üşenmezsem bu sene çıkarmayı düşünüyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi g.c.
Çok güzel bir bahçe. İçim açılıyor.
|
Teşekkürler...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Sevgili SDurul, yeni aldığınız bahçe hayırlı olsun. Bahçe büyüdükçe işler de artıyor, Allah yardımcınız olsun. Ama torunlar büyüyor yardımcılarınız çoğalacak gibi.
Lalelerin de çok güzel açmış ama benim çelebi lalesini bulamadın ya aşkolsun sana.... dermişim.
Elinin değdiği her yer güzelleşiyor, sevgini o kadar güzel hissettiriyorsun ki.
Sağlık ve huzurla mutlulukla doya doya tadını çıkar arkadaşım.
|
Sevgili
Güler hanım, çok sağ olun her zaman moral motive edici mesajlarınıza çok sevinmişimdir. Eh işte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Çelebi lalesini bulamadım ya, yazık bana. Ama gerçekten yoktu. Sayesinde o güzel bahçenizi baştan gezip anıları yadettim ya o bana yeter.
Evet yardımcılarımız çoğaldı. Arda Ata'mız biraz büyüsün dedesine yardım edecek.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Gül Batur
Günaydın sevgili arkadaşım SDurul.
Yeni aldığınız bahçeniz hayırlı olsun.İşler ikiye katlandı sizede kolay gelsin.
|
Günaydın, Sevgili arkadaşım. Çok teşekkür ederim. Evet işler ikiye katlandı, alan düşünsün. Çalışmaya devam ediyor.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zehra evin
Güzel anacım yeni aldığınız bahçeniz hayırlı olsun.Bahçen de çok renklenmiş maşaallah.Allah kolaylık versin işler artacak tabi.
|
Hoş geldin güzel kızım. Forumdan yüz yüze tanıştığım az sayıda değerli arkadaşlarımdan, kızımın yaşdaşı (yaşın benzemesin). Epeydir görüşemedik, arayacağım.
Eee bu kadar cevaba Pazar günü hızımı alamayarak çektiğim alt komşunun kiraz bahçesini ekleyeyim bari.
Sevgiler, Saygılar hepinize.