![]() |
|
|
|
|
|
#1 | ||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet epey zamandır fare görünmüyor ve eşime göre de zehirsiz ve zararsız bir canlıymış. Ben zehirinden, beni öldüreceğinden korkmuyorum. Görüntüsü ve cüssesi beni ürküten. Kısaca fobi diyelim. Siz yazdıktan sonra boz yılanı biraz araştırdım, ağaçlara da çıkıyormuş, bunu duyduğum iyi olmadı. Ağaç altlarında çok vaktimiz geçiyor çünkü. Tedirginliğim biraz daha arttı. Zaten yavaş ve dikkatli yürüyorum, ben daha ödlek. Bir daha karşılaşmamayı umuyorum. Sevgiyle... Alıntı:
Zarar vermeyi ben de istemem, eşim zaten halinden memnun. Birbirimizi görmeden geçinip gideriz, boz yılanımızla. Yazarken bile ürperdim. Alıntı:
Sevgili münevver48, beni anladığınıza sevindim. Eşim de aynen eşiniz gibi, ''o da senden korkuyor'', diyor. Tabii kendisi cesur yürek, hiç bir şeyden korkmaz. Ben biraz da şehir hayatında büyüdüğüm için galiba kimse duymasın ama solucandan bile ürperirim. Toprağı sadece saksıda görmüştüm. Yılandan daha tehlikeli, sinsi ve sessiz yaratıklar uzak olsun hepimizden. Sevgiyle... Alıntı:
Utanacak bir şey yok özen gösterince olmuyor. Bu sene ben de tohum çimlendirmede hiç başarılı olamadım. Şimdi her saksıda bir şeyler çimleniyor, etiketler falan hak getire, araştır dur şimdi. Kaktüs saksısında, önce domates gibi gelmişti, değil galiba, bakalım kimlerden çıkacak? ![]() Tohum çok olacak, hatmi muhakkak bahçende açacak arkadaşım. ![]() |
||||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Alıntı:
( ıyy ) avcı lazımmı abla şu dört harfli canlıdan daha fazla korktuğum gerçeği sizi motive etsin yılana zarar vermedikten sonra o size zarar vermez ben bunu bildiğim için şu ana kadar hiç korkmadım ( karşılaştığımda en fazla 2-3 defadır )istanbulda çok olmuyor böyle şeyler anca köye gidince işte belki oda o dört harfliden siz korkun boşverin yılanı ohh misss yemiştir şimdi o dört harflileri Özenince olmadığını bu sene anladım seneye elime geçeni atıcam bir yerlere çıkan çıkıyor zaten Tohumun domates olup olmadığını anlamak için gövde ile birazcık oynayıp düşüncenizi tescillemiş olursunuz ![]() (Çok ordan oraya bir cevap oldu ama kusura bakmayın toparlayamadım ) |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|