View Single Post
Eski 23-06-2015, 11:35   #3627
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
sevgili SDurul, sizin korkunuzu anlayabilen birisi olarak,size hak veriyorum. ben de çok korkarım.bu zavallı yaratıktan, bu yıl bende sizin yaşadığınız olayı evimin bahçesinde yaşadım. evim biraz doğayla iç içe. şimdilerde inşaat patlaması yaşıyoruz. bu nedenle yanımdaki ve diğer yakınlarımızdaki arsalar bine yapılmak üzere temel kazıları başlayınca doğadaki canlıların yaşam alanları daralmış oluyor. ne yapsın zavallı mahluk soluğu benim bahçede almış. belki yeni bir yuva ,belki dinlenmek biraz soluklanmak istemiştir. ama olanlar oluverdi biz bir karşılaştık nasıl koştum,merdivenlerden nasıl çıktım, ikinci katta evimin içine nasıl girdim birde, kapıyı kilitledim. bir süre sonra kahkahalarla güldüm kendime, sanki peşimden gelecek kapıyı açıp içeriye girecek gibi sinirlerim boşaldı o an. eşim okulda hemen telefon ettim söyledim. eşim ne dersin korkma o senden daha çok korkmuştur ben gelene kadar bahçeye inme sonra birlikte ineriz demesin mi? tabi ben bir hafta arka tarafa gidemedim. çok korktum. ama korkuma yenilmedim. bizler onlara zarar vermedikçe onlar bize niye zarar versin. tabi görüntüsü korkunç geliyor adı da biraz soğuk havalar estiriyor. ama sen yine de yukarıda mesajların da arkadaşların da dediği gibi onların birer zavallı olduklarını unutma. yılanlardan daha tehlikeli sessiz ve sinsi olan mahluklar var onlara karşı tedbirimizi almalıyız arkadaşım. umarım bu şoku atlatınca sende benim gibi kendine gülersin.sevgiler.

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön