View Single Post
Eski 24-06-2015, 15:04   #3629
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD Mesajı Göster
Naçizane önerim bence kovmayın, bahçenizin zararlılarını büyük iştahla yer çünkü ve karşılaşmamak için de bahçede özellikle otluk alanlarda gezinirken hızlı hızlı değil, yavaş yavaş yürürseniz 'ödlek yılanınız' siz ona fazla yaklaşamadan sizi fark edip kaçmış olacaktır.

Böylece her iki taraf için de sevimli gelmeyen bu karşılaşma önlenmiş olur

Sevgilerle...
Sevgili A_NOMAD, iki gündür gitmiyorum. Eşim otluk yerleri temizlemiş, bugün de amele bahçenin etrafını temizliyor. Yılan yokmuş, gitmiş sanırım ama yine gelebilir.

Evet epey zamandır fare görünmüyor ve eşime göre de zehirsiz ve zararsız bir canlıymış. Ben zehirinden, beni öldüreceğinden korkmuyorum. Görüntüsü ve cüssesi beni ürküten. Kısaca fobi diyelim.

Siz yazdıktan sonra boz yılanı biraz araştırdım, ağaçlara da çıkıyormuş, bunu duyduğum iyi olmadı. Ağaç altlarında çok vaktimiz geçiyor çünkü. Tedirginliğim biraz daha arttı.

Zaten yavaş ve dikkatli yürüyorum, ben daha ödlek. Bir daha karşılaşmamayı umuyorum. Sevgiyle...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
Hiç korkmayın, hiç bahçenizden soğumayın derim. Nacizane.

O gelip geçiyormuş. Siz iyi ki ona zarar vermemişsiniz. İntikamları da romanlara, filmlere konu olacak kadar büyük olabilirmiş.

O bir daha yaklaşmayacaktır. Oraları ıssız sanmıştır.

İçinizde en küçük endişe bile duymayın rahat olun.
Sevgili asmalıtepe, inşallah dediğiniz gibi olur, bir daha karşılaşmayız.

Zarar vermeyi ben de istemem, eşim zaten halinden memnun. Birbirimizi görmeden geçinip gideriz, boz yılanımızla. Yazarken bile ürperdim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili SDurul, sizin korkunuzu anlayabilen birisi olarak,size hak veriyorum. ben de çok korkarım.bu zavallı yaratıktan, bu yıl bende sizin yaşadığınız olayı evimin bahçesinde yaşadım. Soğuk havalar estiriyor. ama sen yine de yukarıda mesajların da arkadaşların da dediği gibi onların birer zavallı olduklarını unutma. yılanlardan daha tehlikeli sessiz ve sinsi olan mahluklar var onlara karşı tedbirimizi almalıyız arkadaşım. umarım bu şoku atlatınca sende benim gibi kendine gülersin.sevgiler.

Sevgili münevver48, beni anladığınıza sevindim. Eşim de aynen eşiniz gibi, ''o da senden korkuyor'', diyor. Tabii kendisi cesur yürek, hiç bir şeyden korkmaz. Ben biraz da şehir hayatında büyüdüğüm için galiba kimse duymasın ama solucandan bile ürperirim. Toprağı sadece saksıda görmüştüm.

Yılandan daha tehlikeli, sinsi ve sessiz yaratıklar uzak olsun hepimizden. Sevgiyle...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Aslında sana söylerken (ya da yazarken) çok utanıyorum, o kadar çok tohumdan bir tanesi bile çimlenmedi sevgili SDurul.
Hem de inan ol çok üzülüyorum ve hâlâ hatmi fidesi arıyor gözlerim.
Sevgili YeniGine, geçen sene dökülen tohumlardan öyle çok ve olur olmaz yerlerde çimlenmişler ki yakın olsak verirdim. Kargoya değmez.

Utanacak bir şey yok özen gösterince olmuyor. Bu sene ben de tohum çimlendirmede hiç başarılı olamadım. Şimdi her saksıda bir şeyler çimleniyor, etiketler falan hak getire, araştır dur şimdi.

Kaktüs saksısında, önce domates gibi gelmişti, değil galiba, bakalım kimlerden çıkacak?

Name:  çimlenen.jpg
Views: 1279
Size:  57.0 KB

Tohum çok olacak, hatmi muhakkak bahçende açacak arkadaşım.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön