![]() |
|
![]() |
#1921 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş yıllarda lobelyalar iki-üç renk oluyordu bu sene şimdilik dört renk oldu. Uzun süre çiçekli kalıp dökülen tohumlarından aynı sezon tekrar çimlenip çiçek verebiliyorlar. Beyazlı mavili olanının fotoğrafını bu hafta çekmemişim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Eşinizin boyadığı saksılara özendim onunkiler kadar güzel değiller ama idare ederler ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Ağaç Dostu
|
Çelikten yetişen dikensiz böğürtlen çok güzel gelişiyor. Bu sene az da olsa meyvesini yeriz diye düşünüyorum. Bauhause'dan dikensiz böğürtlen diye aldığım bitki sanki küçük meyveleri olan bir cins. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Ağaç Dostu
|
Pomelo yakında çiçeklenmeye başlar. ![]() Zengardenden aldığım küpeler bir ara bozulmuştu. Şu an kendilerini topladılar. ![]() Sellukaların haziran ortasına kadar fazla gelişmediği sonra büyümesinin hızlandığını selluka sayfasından öğrenince tohumdan yetişen sellukaların durumunun normal olduğunu anlamış oldum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Ağaç Dostu
|
Bu hafta sonu hava koşullarından Sapancaya gidemedik dün Bauhause uğradık başka bir şey alacakken yer olmamasına rağmen fallopia aubertii aldım. Bitki hakkında sevgili Jineop'tan gerekli bilgileride aldım. Kendisine teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım çok teşekkür ederim. Komşumuzda ki dikensiz iri böğürtlenlerden geçen yıl aldığım çeliklerden biri tuttu. Gelişimide çok güzel sanırım bu sene az da olsa meyvesini yiyebileceğiz. Ama başına bir şey gelirse hemen sizin güzel iri böğürtlenize seve seve talip oluruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Ağaç Dostu
|
Dün Sapancadaydım, geçen hafta gitmediğimiz için işler birikmişti. Sabah 8'den akşam 20'ye kadar durmaksızın çalıştım. Yağmur başlamasa daha çalışacaktım. Haftaya İzmirde olacağımız için biriken işler daha da birikmesin istedim. Güler hanım kadar gül'e sahip değiliz ama mevcut güllerden tahminim 300'den fazla açıp geçen gülün budamasını yapmışımdır. Sarmaşık gülün budamasına ise zaman kalmadı. İki haftadır yağan yoğun yağmurlar ve dolu bahçedeki bazı bitkilere zarar vermekle birlikte bir kayıp yoktu. Yeni açmaya başlayanlar, yeni açacak çiçeklerle birlikte zamanı geçen çiçeklerde vardı. Anemonlar açmaya bşlamıştı. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|