![]() |
|
![]() |
#1891 |
Ağaç Dostu
|
Bu hafta sonu Sapanca'da hava puslu ve ince sık yağışlıydı. Bu hafta sonu verandayı boşaltıp saksıları yerlerine almaya çalıştık. Evin etrafındaki tüm duvarlarda, gül bahçesinin duvarında yer kalmadı. Hatta plumeria saksının içinde 3 saksı daha var. Bu hafta rokaların, pazıların, maydonozun hasatını yaptık. Nane, kekik, ada çayı topladık. Komşuların bahçelerinden kiraz topladık. Bu hafta sonu iki hosta alıp, eşimin vişne ağacı altındaki köşesine diktik. Aslında mavi hosta baktık ama bulamadık. Biri alaca yapraklı diğeri yeşil yapraklı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Ağaç Dostu
|
Bahar görüntülerine bayıldım. Acer harika, sardunyalar, dahlialar, güller... Ama benim en çok dikkatimi çeken her bitkinin bir diğerinden daha keyifli, bakımlı ve yemyeşil olması. ![]() Keyifli baharlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
verdiğiniz bilgi için teşekkürler.o zaman bende sabit bir köşeye dikebilirim kısmet olursa.1877 nolu mesajdaki iki açelya aynı cinsmi sayın tturt?sanki büyük olan yani ilk foto hiç yaprağı yok gibi maşşalah..bende dayanamayıp aldım bi tane ama ikinci fotodakine benzettim..gölge yerde ve nemli olmalı değilmi bakımı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Ne kadar güzel, ne kadar renkli ve bir o kadarda canlı bir bahçe ellerinize sağlık. Hepsi birbirinden güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1911 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-12-2011
|
Eviniz bahçeniz çok güzel. Emeklerinize, ellerinize sağlık. Sadece hafta sonlarımı evinizdesiniz? Eğer öyle ise bir kez daha alkışlıyoruz sizleri. Sadece hafta sonları ile bu kadar bakımlı ve güzel bir bahçe yaratmak ve yaşatmak oldukça güç oluyordur sanırım. Biz Sapanca ya ancak hafta sonları gidebiliyoruz . Hafta içi aklımız orada. Eşim ve ben emeklilik planımızı yeniden gözden geçirip bahçemizde daha uzun zaman geçirme planları yapıyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirmeye çalıştığım, Hibiscus rosa sinensis havaların serin gitmesi nedeniyle çok yavaş gelişiyor. Sen kalk Tahiti gibi sıcak bir iklimden gel sonra Sapanca gibi bir iklimde gelişmeye ve büyümeye çalış. Zoru başarmaya çalışıyoruz hayırlısı artık. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|