![]() |
|
![]() |
#1992 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Hocam düşman çatlatmak için bu sayfa tam birebir gerçi sizin gibi birisine düşman olacak var mı ? diyor bu dost kıskandırmak içindir diyorum ![]() Bahçeniz harika tüm ailenizle bahçenizde afiyet, sağlık, huzur diliyorum Saygılar (Bu arada sabah sefalarının çiçeklerini sabırsızlıkla bekliyorum) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Mete Tiren, Sabah sefaları henüz boy atıyor. Sadece dış bahçede geçmiş yıl tohumlarından dökülen mor renkli bir sabah sefası açmaya başladı. Yine tohum bolluğundan evin dışındaki boş bir alana atttığım (ekmedim) 3 yıllık tohumlar çimlenmiş ve büyümeye başlamış yakında her yerde sabah sefası olacak. Çimlerin üzerinde bile filizlenen sabah sefaları mevcut. Saksılardaki sabah sefalarının son durumlarını gösteren fotoğrafların bir kısmını aşağıya ekliyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Ağaç Dostu
|
Topraktaki sellukalar bu kışa çıkartmayınca bu sene çimlendirdiğim selluka tohumlarını 3 farklı saksıya aldım. Sıcaklıklar yeterli seviyeye ulaşınca hızla boylanıp çiçekleneceklerdir. Geçmiş yıllardan tecrübem Temmuz 15'den sonra boylanma hızlanıyor. 15 Ağustosdan sonrada çiçeklenme başlıyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Ağaç Dostu
|
Bu böceğin ismini bilmiyorum. Bitkillere bir zarar veriyormu onuda bilmiyorum. Bir zararı varsa nasıl bir zarardır bilmiyorum. Bildiğim ve gözlemlediğim bu böceği bu sene bahçemizde sık sık gördüğüm. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|