![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Çok haklısın Satı Abla sıcaklar da uğraşıyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım, Trakya gezisi çok güzel geçmiş anlaşılan. Üzmler, ay çiçekleri, çeltik tarlası, ille de sevgili Nazlıcan ile sarmaş dolaş fotoğrafınız, hepsi harika. Tüm bunlara ilâveten, dünyanın en güzel insanlarından biri olan Cumhur bey ile tanışmışsınız. İnşallah bir toplantıya katılma şansı yakalarım da ben de sizlerle yüz yüze tanışma fırsatı bulurum. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Kartepe.
Kartepeden çektiğim resimler, Atropa bella-donna, Telekia speciose(kalp yapraklı öküz gözü) en sondakinin adı Phytolacca Americana. Düzenleyen Satı Uğurtan : 19-08-2010 saat 23:15 Neden: Bitki ismi kayıt. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Satı Hanım, Sabah sefaları çok güzel açmış Kırmızı olan bende de var zaten tek açan sabah sefam Yalnız açmış halini görmek zor oluyor sabah çok erken açıyor ve 9 da kapanıyor![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı Hanım, bu aralar forumda çok şey kaçırdım galiba, Hayrola, emekli mi oldunuz? |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gönlü geniş Satıcığım mor sabah sefası ve mavişinden varsa gönderebilirsen çok sevinirim.. Benim ağaç menekşemin yaprakları böceklerden hep delik deşik oldu ama hala çiçekli budasam mı ilaçlasam mı ne yapsam bilemedim? |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
yine orta yerimden çatladım bu gece uykum kaçtı kiminle yarıştığımın farkında bile değilmişim şu renklere ve çiçeklere bakarmısın. ![]() |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir link verin ki bakalım. Bizi de merakta bırakmayın. |
|